Intel 10400F-MSI RTX2060 sistem alınır mı?

EVGA GeForce RTX 2060 KO GAMING 6GB GDDR6 192 Bit Nvidia Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da EVGA KO modeli eklenebilir, daha ucuz hem de.

Neoforza 8 GB 3000 MHz DDR4 NMUD480E82-3000DB11 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe 2 tane

10300 civarı bir şey tuttu ama o sisteme 1000 basar.

Tek sorun ekran kartı sığar mı emin değilim.

Bir de şu var, o sistemdeki ekran kartı ısınma sorunlu.
Teşekkür ederim ama benim düşündüğüm parçalara çok uzak öneriler yaptığın için kafamda bir sürü soru işareti oluştu. Öncelikle bu ürünleri belirtilen satıcılardan alırsam sorun çıkar mı? Satıcıdan kaynaklı olmasa bile marka kaynaklı bir sorun çıkar mı? 2060 supere kadar açılmayı düşünmüyordum ekran kartını 2060a çekersem önerebileceğiniz bir ekran kartı var mıdır ve oradan elde edeceğim bütçe karıyla diğer parçalarda daha kaliteli markalara yönelmek mantıklı mıdır?

Bütçeniz bu kadarken 2060 almak çok mantıksız. Diğer parçalardan da yükseltilecek pek bir parça yok.

Eğer illa düşürmek isterseniz anakartı H410M-K ile değiştirebilirsiniz veya SSD'yi SATA SSD yapabilirsiniz.
Attığınız monitör pek içime sinmedi, ekran kartını 2060a çekip daha iyi bir monitör almayı düşünüyorum sanırım
Hayır son 2 hafta da 600₺ arttı. Bende bu sistemi kullanıyorum ve 7300₺ aldım.
Herhangi bir sorun yaşadınız mı? Ekran kartının sıcaklık değerleri ne durumda?

2060S'den 2060'a cekip kalani da monitore yatirmak isterseniz me kadar artiyor bilmiyorum ama tahminim 500-700TL artar gibi.

Öyle ise bunlari onerebilirim;

24 inch;

27 inch;

İkisi de IPS. AOC'un renk gamutlari muhtesem iken LG de G-Sync destekli ve HDR10 var. Ayrica parlakligi da gayet iyi LG'nin (400cd)

NOT: 27" 1080p'de piksel yogunlugu dusuk oldugundan uzaktan bakmazsaniz piksellesme yapip sizi rahatsiz edecektir. Minimum 60cm mesafe oneririm.

@SkyRose Hocam Philips monitöre bir şey dememişsiniz. :D
Philips iyidir, hostur. Ama konu sahibinin icine sinmemis ve butce de arttirdigina gore ust modelleri onerebiliriz.

Bu gibi durumlarda sahsen icine sinmeme sebebi cok absurt degilse zorlamiyorum, eger memnun kalmazsa bizim yuzumuzden gibi olabilir cuknu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı