Intel 11. Nesil İşlemciler B460 ve H410 Anakartlar İle Uyumlu Olmayacak

Çok farklı mimariler olduğu için bazı oyunlarda bir marka diğerini ezebiliyor. RDR2 mesela Intel'in kalesi gibi bir şey. CS:GO ve BF ise AMD'nin kalesi bu oyunlar çoklu çekirdeği ve bol cache'i seviyor. :D
Ryzen 5 5600X CS GO testlerinde İ9-10900K'yı açık ara farkla geçmişti diye hatırlıyorum. Üstelik i9 10900K çoklu çekirdekte çok daha öndeyken.

Intel ve Nvidia tekelci davranıyor hala. Yıl 2021 ve bunlar daha kullanıcı dostu olmayı beceremedi.
İnsanlarda anlamsızca daha bunları seçiyor.

AMD gerçekten en son teknolojileri, kullanıcılarına çok kolay bir şekilde ulaştırıyor.

Intel ve NVIDIA tekelci davranıyor hala. Yıl 2021 ve bunlar daha kullanıcı dostu olmayı beceremedi.
İnsanlarda anlamsızca daha bunları seçiyor.

AMD gerçekten en son teknolojileri, kullanıcılarına çok kolay bir şekilde ulaştırıyor.

Maalesef AMD de henüz RX 570/580'i tahtından edebilecek bir F/P kartı çıkartamadı.

Sırf 11.nesli işlemci kullanmak için önceden bu anakartları alanlar bu haberi gördüğünde anlık böyle.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sırf 11.nesli işlemci kullanmak için önceden bu anakartları alanlar bu haberi gördüğünde anlık böyle.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bende tam 10400 işlemci alacaktım Msi B460m anakartını aldım. Sanırım 11400 ü bekleyemeceğim.

2 oldu Intel PC topluyorum beni yine üzdü bir de ileriye dönük sistem toplamıştım gerçekten yazık parama ah AMD üzümlü kekim keşke seni alaydım.
İleriye dönüklük şey gibi mi? Mesela R5 1600'den R5 5600X'e geçebilmek :). Gerçekten şu durumla bile övünüyorlar ya Intel'de çok garip. B450 tam 4 nesil destekleyerek tarihte yerini aldı bence.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı