hocam kule tipinin markası ne sessiz bişey önerseneBende 12400 F kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım. Drop vs yok. Stok fanla kullanıyordum normalde 55 dereceleri görüyordu oyunlarda. Kule tipi soğutucu takınca 40-45 arasına indi.
hocam kule tipinin markası ne sessiz bişey önerseneBende 12400 F kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım. Drop vs yok. Stok fanla kullanıyordum normalde 55 dereceleri görüyordu oyunlarda. Kule tipi soğutucu takınca 40-45 arasına indi.
Thermalright Peerless Assassin 120hocam kule tipinin markası ne sessiz bişey önersene
Thermalright Peerless Assassin 120.
Yok hocam yeterince sessiz zaten işlemci için fazlsıyla kaliteli soğutucu hiçbir zaman fan hızı çok yükseklere çıkmıyor bu arada bu işlmeci için daha ucuz modeller de yeterli ben sırf sessizlik için daha düşük sıcaklıkta daha sessiz olur diye tercih etmiştimFanı seslimi çalışıyor hocam.
Yok hocam yeterince sessiz zaten işlemci için fazlsıyla kaliteli soğutucu hiçbir zaman fan hızı çok yükseklere çıkmıyor bu arada bu işlmeci için daha ucuz modeller de yeterli ben sırf sessizlik için daha düşük sıcaklıkta daha sessiz olur diye tercih etmiştim.
İleride yükseltme yaparsanız uyumluluğu geniş bi soğutucu zatenHocam almışken en iyisi olsun kafasındayım açıkçası o yüzden bu ürünü alacağım size güvenerek.
hocam kule tipinin markası ne sessiz bişey önersene
Bütçen varsa Ryzen 7 5700x3D alabilirsin. Drop sorunun işlemci kaynaklıysa kesin çözüm olur.
Ayrıca 12400F ve 5600'den gözle görülür bir akıcılık farkı oluyor 5700x3D alırsan.
5600 neredeyse yer yer 12600K ile yarışıyor 12400FDEn iyidir L3 önbellek falan söylemeye gerek yok zaten fiyat olarak da daha iyi diye biliyorum.
Valorant oynamıyorum hocam fakat PUBG FIFA NBA tarzı Online oyunları oynayacağım 60 FPS üstü versin drop girmesin durduk yere bana yeter memnun musun sen 12400FDEn hangi oyunları oynuyosun.
Hocam bazı işlemcilere maalesef kule tipi soğutucu bile yeterli olmuyor şu an i7 3770 Kula tipi kullanıyorum oyunları 100 derece aşağısına düşmüyor yani işlemci kronik ısınan işlemciyse yandın.
5700x3D ile 5600X in arasındaki fiyat farkındanm haberin var mı o butcede direkt gider DDR5 bir anakart alıp 7500F ceker daha iyi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.