Sinerji Bilgisayar'dan aldığım Intel 13600K işlemcim bozuldu. Intel Türkiye distribütörü Penta Teknoloji'yi aradım, aldığınız yer ile iletişime geçin dediler. Sinerji Bilgisayar'ı aradım, garanti süresi 2 yıl dediler. Oysaki garanti süresi Intel tarafından 13. ve 14. nesil işlemciler için 4-5 yıl uzatılmıştı. Intel işlemci aldığım için pişmanım. Aldığım yerde destek sağlamıyor, ne yapacağımı şaşırdım. Yardımcı olur musunuz?
Intel firması ile iletişime geçtim işlemciyi yurt dışına yolladım bana 0 kutusunda işlemci yolladılar işlemci kaynaklı mavi ekran vs gibi sorunlar yaşayan kişiler Intel ile iletişime geçebilir.
Çok üstü kapalı yazmışsınız AMD olsun Intel olsun fark etmez işlemciler çok dayanıklı bileşenlerdir kolay kolay bozulmaz dış bir müdahale yoksa yaşadığınız sorun nedir işlemcinin bozuk olduğunu nasıl anladınız?
Sinerji Bilgisayar'dan aldığım Intel 13600K işlemcim bozuldu. Intel Türkiye distribütörü penta Teknoloji'yi aradım, aldığınız yer ile iletişime geçin dediler. Sinerji Bilgisayar'ı aradım, garanti süresi 2 yıl dediler. Oysaki garanti süresi Intel tarafından 13. ve 14. nesil işlemciler için 4-5 yıl uzatılmıştı. Intel işlemci aldığım için pişmanım. Aldığım yerde destek sağlamıyor, ne yapacağımı şaşırdım. Yardımcı olur musunuz?
Çok üstü kapalı yazmışsınız AMD olsun Intel olsun fark etmez işlemciler çok dayanıklı bileşenlerdir kolay kolay bozulmaz dış bir müdahale yoksa yaşadığınız sorun nedir işlemcinin bozuk olduğunu nasıl anladınız?
İşlemcinin bozulduğunu anlamak için görüntü gelmemesi, veya açılış ekranında monitör ekranında beyaz çizgiler çıkıyorsa işlemci de sorun var demektir, ben öyle bozulduğunu anlamıştım. Değiştirince düzeldi.
Intel firması ile iletişime geçtim işlemciyi yurt dışına yolladım bana 0 kutusunda işlemci yolladılar işlemci kaynaklı mavi ekran vs gibi sorunlar yaşayan kişiler Intel ile iletişime geçebilir.
Mavi ekran gibi sorunlardan dolayı anladım işlemcinin bozuk olduğunu ve intel 13. nesil serisi kronik sorunlu.