İNTEL 4790 ve GTX960 Tabanlı Sistem Toplama

omralcrt

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

Yılbaşına doğru yeni bir sistem toplamak istiyorum. Aklımda bazı alacağım parçaları belirledim ama kasa ve güç kaynağı konusunda karar veremedim. Sistem aşağıdaki gibidir.

İşlemciIntelINTEL i7 4790 3.60GHz 8MB 1150 Pin
[TBODY] [/TBODY]
Ekran KartıMSİMSI GTX 960 GAMING 2 Gb 128 Bit DX12 Ekran Kartı
[TBODY] [/TBODY]
AnakartMSİMSI H97 PC MATE GLAN USB3.0 Anakart
[TBODY] [/TBODY]
BellekHyperXKINGSTON 2x4 GB 1600 MHZ DDR3 Hyperx Fury Memory
[TBODY] [/TBODY]
HDD - Sabit DiskSeagateSEAGATE 1TB BARRACUDA ST1000DM003 3.5'' 7200RPM 64MB SATA HDD
[TBODY] [/TBODY]
Yukarıdaki parçaların ortalama fiyatı 2600TL dir. Kasa ve güç kaynağı ile birlikte 3000TL ye tamamlamak istiyorum.
(Ayrıca sisteme ekleme-çıkarma konusunda tavsiyelerinize açığım.)

Son düzenleme:
Bütçeni biraz daha arttırırsan bu sistemi öneririm ayrıca 4790 koyup GTX960 almak kötü bir tercih o işlemcinin hakkı GTX970.
3100 SİSTEM.png

Öncelikle önerileriniz için teşşekkür ederim. Ramler zaten 2x4 toplam 8 GB idi. Yazmayı unutmuşum şimdi düzelttim. Ayrıca işlemciyi 4790 istememin sebebi biraz iş için bilgisayarda Android Studio, Eclipse, Unity 3D, Photoshop, AutoCAD gibi programlar kullanıyorum. Oyun konusunda da çok abartarak oynamıyorum. PES Serisi, CS:GO gibi oyunları devamlı oynuyorum ama diğer güncel oyunları da yüklediğimde donmadan oynamak istiyorum sadece.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı