Çözüldü Intel 6500 sistemde Windows 10 Home Kasar mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

mertelos

Hectopat
Daha fazla  
RAM
4
SSD veya HDD modeli
Samsung Harddisk
Ekran kartı
İntel G41 Onboard
Anakart
Foxconn
İşlemci
İntel 6500 2 Çekirdek 2.94 GHZ
Arkadaşlar sistemim bu Windows 10 Home 64 Bit kurarsam oyunlarda kasma olur mu? Örneğin Minecraft, Half-Life 2 ve Left 4 Dead2 tarzında eski oyunlarda kasma olur mu?

Peki Windows 10 Home 64 Bit yükleyeceğim, Defender'ı kapatacağım falan Winows 7ye göre performans düşüşü olur mu?
Olur. Biraz yavaş olur her türlü.

@mertelos Tavsiyem 8.1'e geçin, hizmet falan kapatmakla da uğraşmayın. Doğal haliyle kullanın Windows'u. Sürüm olarak lisansı kolay bulunduğu için Single Language veya Pro öneririm.

@mertelos Tavsiyem 8.1'e geçin, hizmet falan kapatmakla da uğraşmayın. Doğal haliyle kullanın Windows'u. Sürüm olarak lisansı kolay bulunduğu için Single Language veya Pro öneririm.
Geçen Windows 8.1 kullanıyordum gayet güzeldi ama Windows 10 daha hoş sizce hangisini kurayım performans anlamında hangisi daha iyi olur ?

Geçen Windows 8.1 kullanıyordum gayet güzeldi ama Windows 10 daha hoş sizce hangisini kurayım performans anlamında hangisi daha iyi olur?
Performans diyorsanız muhtemelen görselliğin güzel olmasını sağlayan bazı ayarları devre dışı bırakacaksınız ve Windows 10'da sizin 8.1 gibi pek hoş görünmeyecek. Ben hiçbir performans ayarı yapmadan Windows 11 kullanıyorum, sistem özelliklerini yukarıda belirttim zaten. Dediğim gibi isterseniz 11 bile kurarsınız. 11 deyince herkes 10'dan daha yeni, kesin daha ağır olacak sanıyor ama aslında olay böyle değil. Windows 10'dan daha hızlı bile çalışıyor. 4 GB RAM rahat rahat yetiyor, tabii bu biraz da sizin kullanım alışkanlıklarınıza bağlı. Arkada bir şeyler açık bırakmazsanız rahat rahat yetiyor. Kısaca isterseniz Windows 11'de kurabilirsiniz.

Performans diyorsanız muhtemelen görselliğin güzel olmasını sağlayan bazı ayarları devre dışı bırakacaksınız ve Windows 10'da sizin 8.1 gibi pek hoş görünmeyecek. Ben hiçbir performans ayarı yapmadan Windows 11 kullanıyorum, sistem özelliklerini yukarıda belirttim zaten. Dediğim gibi isterseniz 11 bile kurarsınız. 11 deyince herkes 10'dan daha yeni, kesin daha ağır olacak sanıyor ama aslında olay böyle değil. Windows 10'dan daha hızlı bile çalışıyor. 4 GB RAM rahat rahat yetiyor, tabii bu biraz da sizin kullanım alışkanlıklarınıza bağlı. Arkada bir şeyler açık bırakmazsanız rahat rahat yetiyor. Kısaca isterseniz Windows 11'de kurabilirsiniz.
Tabikide arkada program kullanmıyorum oyun oynarken falan ama performans çok iyi olmalı.
SSD kullanıyor musun ?
Siz en iyisi en çok performans verecek Windowsu söyleyin çünkü bilgisayarım eski olduğundan genelde kasıyor.

Tabikide arkada program kullanmıyorum oyun oynarken falan ama performans çok iyi olmalı.

SSD kullanıyor musun ?

Siz en iyisi en çok performans verecek Windowsu söyleyin çünkü bilgisayarım eski olduğundan genelde kasıyor.
Windows 8.1 Single Language iyidir. İçerisinden gereksiz uygulamaları da kaldırırsanız performans fena olmayacaktır.

SSD kullanıyor musun?
SSD'nin S'si bile yok. 10 yıldan yaşlı bir Samsung HDD var.
Siz en iyisi en çok performans verecek Windows'u söyleyin çünkü bilgisayarım eski olduğundan genelde kasıyor.
Windows 8.1 iyidir. Sürümler arasında performans farkı yok gibi bir şey. Lisansı kolay bulunduğu için Pro veya Single Language öneririm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı