İntel 6500 ve GTX 960 Sistem Toplama

aynı sistemi topluyorum işlemcisi falan aynı herşey bende ilk gtx 960 ı seçmiştim yaklaşık 3 4 konu açtım baya bi konu okudum ve 10 15 video izledim ve gördüm ki r9 380 gerçekten daha çok fps veriyor zaman zaman 15 fps fark olduğunu gördüm 1 2 oyunda gtx 960 öne geçti ama diğer bütün hepsinde r9 380 önde kesinlikle 4gb modeli öneririm 2gb alıpta pişman olan arkadaşlar var mesela gta 5 te bazı ayarları daha da yükseltince 2gb üstüne ihtiyaç duyuyor. Aslında hala gönlüm gtx 960 dan yana desem yanlış olmaz nvidia olması,az güç tüketimi beni kendine çekiyor ama büyük ihtimal r9 380 alacağım MSİ modelini nvidia oyun içerikli teknolojileri olsun güncellemeleri olsun çok güzel ama sonuçta bir defa oyun bilgisayarı topluyorum ve sonuçunda daha çok FPS istiyor insan. Şunu yazarken bile cidden kararsız kaldım ama dediğim gibi çok büyük ihtimal r9 380 alacağım.

Hayırlı olsun o zaman :) bilgisayarın tamamı toplandığında test videosu çekme şansınız var mı? bende aynı sistemi toplayacağım için çok işime yarayacak.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı