Intel 660P SSD nasıl?

SmmmOxo

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
MALİ MÜŞAVİR
Laptoptan masaüstüne geçiş yaptım. SSD'mi de verdim ancak 5400 RPM yedekleme diskimi geçici olarak kullanıyorum. Ve fark ettim ki hakikaten SSD bir nimetmiş.

Daha önce 256 GB'lık Intel SSD kullanmıştım bu nedenle Intel satın almayı düşünüyorum. Fiyat ve vaatler olarak ekteki SSD için düşünceleriniz nelerdir?

(Günlük kullanım ve oyun amaçlı kullanılacak Render vs. olmayacak)

Intel 660P 1TB 1800MB-1800MB/s NVMe M.2 QLC SSD Fiyatı

Intel 660P 1TB 1800MB-1800MB/s NVMe M.2 QLC SSD (SSDPEKNW010T8x1) kampanyalı fiyatı 799,00 TL.

Son düzenleyen: Moderatör:
Isı sensörü yok, QLC yongaların ömrü kısa, okuma yazma hızı muadillerine göre düşük. Ama sadece günlük kullanım için alacaksanız olabilir.

Ama o fiyata 860 QVO alırım data iyi. Gerçi 860 QVO, SATA bir SSD. Ama Intel'den daha uzun ömürlü olduğu kesin.

Günlük kullanımda NVMe SSD'lerin farkı kolay hissedilmez. Sadece iki üç saniye kazandırır. Ha, render yapacağım, sistemi zorlayacağım derseniz o zaman işler değişir.

Temel amaç ofis programları ve ara sıra oynanan oyunlar için..
Ürünü aldın 1 haftadır kullanıyorum.. Gayet iyi . Kutusunda 5 yıl garanti yazıyordu..

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı