Intel 660p vs Adata Legend 700

INeira

Hectopat
Daha fazla  
Laptopumda bulunan ve ASUS yetkili servisi tarafından çalışmadığı söylenen SSD'imi kendim yenileme kararı aldım.
Bilgisayar içinde bulunan.

Intel 660p 512 GB 1500MB-1000MB/s NVMe M.2 QLC SSD (ssdpekNW512G8x1)

Bu SSD yerine adatanın/

Adata Legend 700 512 GB 2000/1600 MB/s PCI-e gen3 X4 M.2 NVMe SSD ALEG-700-512gcs

Bu SSD'sini almayı düşünüyorum. Aralarındaki 300₺ fark ile beraber Intel olan ssdinin okuma ve yazma hızı daha düşük olduğu için bir kuşku oluştu içimde. Hem daha uygun ek olarak daha işlevli olan Adata doğru bir seçim mi olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocamın dediği Kioxia daha mantıklı ve intel olan QLC NAND içeriyor, günlük performansı ve ömrü pek iç açıcı olmaz.

Hocamın dediği Kioxia daha mantıklı ve intel olan QLC NAND içeriyor, günlük performansı ve ömrü pek iç açıcı olmaz.
Hız olarak adata daha yüksek bir veri akışı sağlıyor. Kioxiayı övmenizin nedeni nedir ? Tam bir bilgi sahibi değilim ssd ile alakalı mazur görün

Benim bilgisayarımda 660p takılı geldi. Birkaç yerde daha böyle şeyler okudum. Bir sıkıntı olur mu? SSD'min neredeyse 400 GB'si boş ancak önemli verilerimin çöp olmasını istemiyorum.

Hız olarak adata daha yüksek bir veri akışı sağlıyor. Kioxiayı övmenizin nedeni nedir ? Tam bir bilgi sahibi değilim ssd ile alakalı mazur görün
Bİldiğim kadarıyla Kioxia modelinde DRAM var Adata'da yok.
Benim bilgisayarımda 660p takılı geldi. Birkaç yerde daha böyle şeyler okudum. Bir sıkıntı olur mu? SSD'min neredeyse 400 GB'si boş ancak önemli verilerimin çöp olmasını istemiyorum.
Konu açın lütfen kirlenmesin burası.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı