Intel 6700K ve GTX 1070 sistem ne kadar eder?

Picky

Megapat
Yer
Denizli
Selam, birkaç gün önce aşağıdaki sistemimi güncellemek için konu açmıştım ve birkaç arkadaş sistemi doğrudan satıp yeni sistem almamın daha doğru olduğu yönünde tavsiyede bulundu. @ProximusTwo isimli arkadaşta sağ olsun takribi bir fiyat verdi fakat başka arkadaşlar da fiyat konusunda yardımcı olabilir diye düşündüm. Şu fiyata koyarsan biraz daha hızlı satılır dediğiniz bir fiyat var mıdır?

- İşlemci: Intel 6700K.
- Anakart: MSI Z170A Gaming m5.
- Ekran kartı: MSI GeForce GTX 1070 Gaming X 8 GB.
- RAM: G.Skill 8x2 DDR4 2400 MHz CL15.
- SSD: Samsung 850 EVO 500 GB SATA 3.0
- PSU: Cooler Master G750M 80 Plus Bronze.
- Kasa: Cooler Master Master Case 5

Son düzenleme:
Hocam fiyat konusunda eğer uygun bir şeyler düşünürseniz almayı düşünüyorum. Diğer arkadaşların yorumlarına göre bana bir fiyat verirseniz görüşelim lütfen satmayı düşünüyorsanız.

Hocam fiyat konusunda eğer uygun bir şeyler düşünürseniz almayı düşünüyorum. Diğer arkadaşların yorumlarına göre bana bir fiyat verirseniz görüşelim lütfen satmayı düşünüyorsanız.

Olabilir tabi hocam da pek mesaj gelmedi konuya, ben de çok hakim değilim ederi için. Fakat satacağım kesin yani.

Hocam yazdiginiz mesajdan geldim bu 2.el konulara pek hakim degilim ama yine de bir 6.5-7.5k arasi fiyat bicilebilir @562410 hocam sizinde fikriniz varsa yardimci olabilirseniz.

Olabilir tabii hocam da pek mesaj gelmedi konuya, ben de çok hakim değilim ederi için. Fakat satacağım kesin yani.

Hocam sari siteye koymayi dusunuyorsaniz 7.5k ya pazarlik vardir diye baslik atin yine 7250 7 gibi satabilirsiniz diye dusunuyorum. Satilmazsa da daha düsük girersiniz fiyati.

Rahatlıkla yedi bin liraya alıcı bulabilirsiniz. Yaşadığınız çevreye ilişkilendirmek için mavi sosyal medya platformunu tercih edebilirsiniz. Sarı sitede biraz zor satarsınız, dolandırılabilirsiniz.

6k civarlarında satılır bu sistem.

Hocam sari siteye koymayi dusunuyorsaniz 7.5k ya pazarlik vardir diye baslik atin yine 7250 7 gibi satabilirsiniz diye dusunuyorum. Satilmazsa da daha düsük girersiniz fiyati.

Rahatlıkla yedi bin liraya alıcı bulabilirsiniz. Yaşadığınız çevreye ilişkilendirmek için mavi sosyal medya platformunu tercih edebilirsiniz. Sarı sitede biraz zor satarsınız, dolandırılabilirsiniz.

Peki arkadaşlar değerlendirilebilir parçalar yok mudur? Aslında ben iyi bir anakart ve işlemci ile sistemi güncelleyip kullanmaya devam edip daha sonra diğer parçaları değiştiririm diye düşünüyordum. Satıp itopya gibi sitelerden hazır sistem almak daha mı ucuza gelir.

Hocam sürekli bir parça degistirmek yerine ileriye dönük güzel bir sistem alinabilir hem ugraşmazsiniz hem de kafaniz rahat olur butceniz 20 bin TL idi sanirsam sizi cok fazla zorlamayacaksa bu para ile guzel bir sistem alinir. i5 10400F ve GTX 1070 ile yapilan FPS testlerine baktim guncel sistemlere gore yine az FPS veriyor hocam yeni guncel ve ileriye donuk sistem almaniz daha iyi olacaktir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı