Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Selamlar. Toshiba L750-1ML laptop üzerindeki Wi-Fi kartı 2.4GHz destekli diye Intel 7260 Wi-Fi kartı aldım lakin kartı takıyorum, driverini yüklüyorum ama Wi-Fi gelmiyor. Aygıt yöneticisinde bu aygıt başlatılamıyor kod 10 hatası veriyor, sorunu çözemedim.
Belirtildiği üzere kart sağlamsa cihazın whitelist'inden (sadece izin verilenler) ötürü çalışmıyor olabilir. Whitelist ancak modlu BIOS ile vs. aşılabilecektir. Eğer kart sağlamsa bunun dışında aklıma bir çözüm önerisi gelmedi.
Kartı AliExpress üzerinden aldım deniyecek başka makinem olmadığı için donanımdan tam emin değilim laptop 10 11 yıllık olduğu için BIOS konusunda da bir şey yapamıyorum kod 10 hakkında netten edindiğim bilgi sürücüler ile alakalı ama başka laptop bulabilirsem kartı onunla deneyeceğim.