Intel 8. nesil beklenilmeli mi?

Rakamları yüksek verince haklıymışsın gibi gözüküyor. Dediğin kadar FPS farkı olsun, Ryzen 25 verirken Intel 50 vermiş olur, eğer 25 ile 50 arasındaki farkı göremiyorsan doktora danış derim, gözlerin gitmiş.

Doğru, ancak konuyu açan arkadaş "Sistemi genel olarak oyun icin topluyorum." demiş. i7 7700K i7 8700K ve Ryzen 1800X kıyaslamaları yapıyoruz. Oyun PC için 25 ve 50 FPS den bahsediyorsun...

FPS orani tutmamis hocam 25 50 FPS nedir? FPS'leri oranlarsan daha iyi bi sonuc elde edersin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an hem konunun amacından sapıyorsun hem de haklı çıkmak için yanlışı savunuyorsun, internette bolca delil var Intel'in daha iyi olduğuyla ilgili ben daha fazla uğraşmayacağım 'fan***'lerle.

R 1800X hem ucuz ve guclu bir islemci, hem de beklemene gerek yok hemen alabilirsin. Burada cogu kisi Ryzen tavsiye ediyor sen yine de Intel alacagim diyorsan sana kalmis.

Son düzenleyen: Moderatör:
Intel, Ryzen satışlarını baltalamak istiyorsa fiyatta indirim yapmak zorunda zaten hali hazırda pahalı ve güçlü LGA2066 işlemcileri varken bu da pahalı olacaksa çıkarmalarının ne anlamı kalır ki? Bu da pahalı olursa Intel'e tepki olsun diye insanlar haklı olarak daha fazla Ryzen tercih eder.

Yanlız oyunlar gün gelip tekli çekirdekten bıkarsa o zaman ne yapar intel bey ?

Yanlız oyunlar gün gelip tekli çekirdekten bıkarsa o zaman ne yapar intel bey ?
Yaptığınız yorum çok mantıksız lakin gelecek ay çekirdek artışına gittiği işlemcileri piyasaya sürecek olan Intel. Ayrıca gün gelirde Intel'in sunduğu işlemcilerin çekirdek sayısı yetmemeye başlarsa, mantıken Intel buna çözüm olarak çekirdek artışına gidecektir, aynı Coffee Lake'te yaptıkları gibi. Artık bir markanın fanı olmaktan vazgeçip önünüzdeki gerçekleri görmeye başlayın lütfen. Intel şu anda oyun bazında AMD'den daha iyi ve gelecek ay çıkaracakları işlemcilerle umarım bu farkı açacaklar.

Mutlaka beklenmeli İ7 7700k dan daha güçlü olacağı kesin duruyor şuan biraz bekle Ryzen ve 7700K ile karşılaştırıp ona göre alabilirsin bende 8.nesili bekliyorum çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…