noname92 Megapat Katılım 13 Aralık 2015 Mesajlar 488 Çözümler 7 3 Haziran 2019 #11 dogant dedi: K olmayan işlemciler de OC yapılabiliyor ama zahmetli ve riskli bir işlem bu doğrudan BIOS üzerinden yapamazsınız. BIOS'ı resetleyip denediniz mi? Genişletmek için tıkla... BIOS'u resetledim ama ben zaten OC yapmak istemiyorum. Anlık öyle bir hata yaptım. Bunun sonucunda zarar görmüş olabilir mi bunu öğrenmek istiyorum.
dogant dedi: K olmayan işlemciler de OC yapılabiliyor ama zahmetli ve riskli bir işlem bu doğrudan BIOS üzerinden yapamazsınız. BIOS'ı resetleyip denediniz mi? Genişletmek için tıkla... BIOS'u resetledim ama ben zaten OC yapmak istemiyorum. Anlık öyle bir hata yaptım. Bunun sonucunda zarar görmüş olabilir mi bunu öğrenmek istiyorum.
dogant Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 6.833 Makaleler 33 Çözümler 44 Yer Kadıköy Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2019 #12 noname92 dedi: BIOS'u resetledim ama ben zaten OC yapmak istemiyorum. Anlık öyle bir hata yaptım. Bunun sonucunda zarar görmüş olabilir mi bunu öğrenmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum, ayarlarla ilgili bir sorun muhtemelen. Stres testi yaptınız mı? Sıcaklık, frekans ve mavi ekran alıp almadığınıza bakın.
noname92 dedi: BIOS'u resetledim ama ben zaten OC yapmak istemiyorum. Anlık öyle bir hata yaptım. Bunun sonucunda zarar görmüş olabilir mi bunu öğrenmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum, ayarlarla ilgili bir sorun muhtemelen. Stres testi yaptınız mı? Sıcaklık, frekans ve mavi ekran alıp almadığınıza bakın.
NESTER34 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2016 Mesajlar 2.439 Makaleler 2 Çözümler 3 3 Haziran 2019 #13 BIOS guncel degil sanirsam, ayarlari sifirlayip hemde BIOS guncelleyip dener misiniz?