1650 fiyat performans olarak kötü bir kart 1650 Super ile arasında uçurum var ve anakart 2666MHz'e kadar destekliyor ileride istesende 3000 ya da 3200MHz RAM kullanamayacaksın bence başka sistem bakmalısın.
İşlemcini daha yüksek tutmanı öneririm bütçen yetiyorsa. Aynı işlemci bende mevcut bir sorun yaşamıyorum ama ilerisi için ve daha güncel oyunlar için daha iyi bir işlemci bak bütçen yetmiyorsa bu işlemciyi de alabilirsin. Veya Ryzen 3 serilerinede bakabilirsin.
Not: Daha iyi ekran kartlarına bakabilirsin örnek olarak söylüyorum RX 580 gibi.
INTEL I3 9100F-GIGABYTE RX570 GAMING-H310M H 2.0-TOSHIBA 1TB DİSK-KINGSTON 8GB fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
bu sistemi görrdüm fiyat perf olarak işimi görür mü yoksa o fiyat aralığında daha iyisi de olabilir mi
INTEL I3 9100F-GIGABYTE RX570 GAMING-H310M H 2.0-TOSHIBA 1TB DİSK-KINGSTON 8GB fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
Bu sistemi görrdüm fiyat perf olarak işimi görür mü yoksa o fiyat aralığında daha iyisi de olabilir mi?