Intel 9100F GTX 1650 Vatan hazır sistem alınır mı?

LEGENDI

Centipat
Merhaba arkadaşlar. Ben fazla anlamadığım için sizin yorumunuzu istiyorum.

-Fiyat bakımından olsun özellik bakımından olsun sizce iyi bir kasa mı?
-Ayrıca oyunlarda ne gibi performans sunar.

.

Son düzenleyen: Moderatör:
1650 fiyat performans olarak kötü bir kart 1650 Super ile arasında uçurum var ve anakart 2666MHz'e kadar destekliyor ileride istesende 3000 ya da 3200MHz RAM kullanamayacaksın bence başka sistem bakmalısın.

İşlemcini daha yüksek tutmanı öneririm bütçen yetiyorsa. Aynı işlemci bende mevcut bir sorun yaşamıyorum ama ilerisi için ve daha güncel oyunlar için daha iyi bir işlemci bak bütçen yetmiyorsa bu işlemciyi de alabilirsin. Veya Ryzen 3 serilerinede bakabilirsin.

Not: Daha iyi ekran kartlarına bakabilirsin örnek olarak söylüyorum RX 580 gibi.

arkadaşlar forumda yeniyim konu oluşturamadım buraya yazmak zorunda kaldım bütçem 4.000 tl bilgisayar almayı düşünüyorum

bu sistemi görrdüm fiyat perf olarak işimi görür mü yoksa o fiyat aralığında daha iyisi de olabilir mi

Arkadaşlar forumda yeniyim konu oluşturamadım buraya yazmak zorunda kaldım bütçem 4.000 TL bilgisayar almayı düşünüyorum

Bu sistemi görrdüm fiyat perf olarak işimi görür mü yoksa o fiyat aralığında daha iyisi de olabilir mi?

O fiyat bandında işlemcinin Ryzen 5 1600 AF olmasını öneririm.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı