Intel 945GNC anakartta Xeon E5450 kullanılabilir mi?

DreamSoldier46

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşımın Intel 945GNC Chipset'li bir anakartı var. E5450 satın aldı AE'den. Fakat anakartının desteklemediğini fark ettik. Mod ile vs. uydurulabilir mi işlemci?

Son düzenleyen: Moderatör:
Maalesef. En az P965 ya da G31 chipset bir anakart lazım ama bana soracak olursanız onlara da para vermeye de değmez. Maksimum 4gb ram desteği var. Overclock yapmayacaksanız G41 DDR3 bir anakart alabilirsiniz ya da overclock anlamında güçlü bir anakart istiyorsanız P35 ya da P45 Chipset öneririm. Onların da DDR3 desteği olan modelleri bulunuyor.

Maalesef. En az G31 chipset bir anakart lazım ama bana soracak olursanız ona da para vermeye de değmez. Maksimum 4gb ram desteği var. Overclock yapmayacaksanız G41 DDR3 bir anakart alabilirsiniz ya da overclock anlamında güçlü bir anakart istiyorsanız P35 ya da P45 Chipset öneririm. Onların da DDR3 desteği olan modelleri bulunuyor.
Anladığım kadarıyla mod vs. bir şekilde bu işlemciyi bu anakartta çalıştıramayız, doğru mu ?

Maalesef. En az G31 chipset bir anakart lazım ama bana soracak olursanız ona da para vermeye de değmez. Maksimum 4gb ram desteği var. Overclock yapmayacaksanız G41 DDR3 bir anakart alabilirsiniz ya da overclock anlamında güçlü bir anakart istiyorsanız P35 ya da P45 Chipset öneririm. Onların da DDR3 desteği olan modelleri bulunuyor.
Combo anakartlar alinir mi? DDR3 destegi var. Ufak bir ornek:

Combo anakartlar uygundur ancak MSI anakartlarda bios mod ya da bios update biraz karışık. Forumda bir arkadaşa yardım etmeye çalışmıştık ancak yapamamıştı. Eğer bu konularda merakınız veya az çok tecrübeniz varsa kolayca yapabilirsiniz tabi. Bu arada illa DDR3 desteği olacak diye bir şart yok sadece daha güncel ve daha performanslı olması için tercih edilmeli yoksa DDR2 sistem de kullanabilirisiz

Son düzenleme:
Combo anakartlar uygundur ancak MSI anakartlarda bios mod ya da bios update biraz karışık. Forumda bir arkadaşa yardım etmeye çalışmıştık ancak yapamamıştı. Eğer bu konularda merakınız veya az çok tecrübeniz varsa kolayca yapabilirsiniz tabi. Bu arada illa DDR3 desteği olacak diye bir şart yok sadece daha güncel ve daha performanslı olması için tercih edilmeli yoksa DDR2 sistem de kullanabilirisiz
Elimde Eg31m anakart var, G31 chipsetli. Eğer bu modla vs. Xeon E5450 için uygunsa arkadaşıma yollayacağım. Fikrinizi bekliyorum. @Wakabayashi Genzo

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı