Elektronik Intel A770 7100TL

@SideWinder şahsen ben A770 tercih ederdim hocam, 16 GB VRAM ve sürücülerin yavaş yavaş düzelmesiyle birlikte gayet güzel görünüyor bana. Ama ara sıra XFX RX 6700 de o civara düşüyor, o zamanlarda RX 6700 de bakılabilir. Sapphire RX 6700 modelini ben de pek beğenemiyorum.

An itibar ile satın aldım haber için teşekkür ediyorum. İstediğim bir karttı iyi bir indirim vardı kaçırmayayım dedim. 3060 almak yerine yeni bir kart almak daha mantıklı geliyor sorunlarında düzeleceğine inanıyorum. Vadesiz 8 taksitte yaptım hadi bakalım.Eki Görüntüle 1680892
Hocam hayırlı olsun. Aradan geçen bu zamanda kullanım tecrübeleriniz nasıl şekillendi, almayı planlayan benim gibi kullanıcılara aktarabileceğiniz bir şeyler var mı?

Hocam hayırlı olsun. Aradan geçen bu zamanda kullanım tecrübeleriniz nasıl şekillendi, almayı planlayan benim gibi kullanıcılara aktarabileceğiniz bir şeyler var mı?
Konu sahibi hakkında bir şey diyemem ama aynı kartı kullanan arkadaşım satmaya yer arıyor. Hala driver sorunları çekiyor. Hatta kartı ilk aldığında doğru driverları bulup kartı doğru düzgün kullanmaya başlaması bir kaç gün sürmüştü.

Konu sahibi hakkında bir şey diyemem ama aynı kartı kullanan arkadaşım satmaya yer arıyor. Hala driver sorunları çekiyor. Hatta kartı ilk aldığında doğru driverları bulup kartı doğru düzgün kullanmaya başlaması bir kaç gün sürmüştü.
Kardeşime aldım 2-3 ay önce driverları kolay indiriliyor nasıl bir kaç gün sürdü? Kendi yazılımı mevcut zaten. Herhangi bir oyunda sorun çekmiyor.

Kardeşime aldım 2-3 ay önce driverları kolay indiriliyor nasıl bir kaç gün sürdü? Kendi yazılımı mevcut zaten. Herhangi bir oyunda sorun çekmiyor.
kardeşinizin kullanım tecrübesi nedir? kötü yanları iyi yanları neler acaba ufak bir anlatabilir mi?

Yaklaşık son üç aydır aktif olarak PC başında değilim, kartı ilk aldığım zamanlar yeni driver güncellemesi geldiği zaman kendi kendine görüntü vermemeye başlıyordu. DisplayPort ya da HDMI tak-çıkar yapınca sorun düzeliyordu. Son gelen güncellemeler bu sorun da ortadan kalktı. Onun dışında kronik bir sorunla karşılaşmadım kart gün geçtikçe iyiye gidiyor ama Intel ekran kartı piyasasında ne kadar daha ayakta kalır meçhul.

Yaklaşık son üç aydır aktif olarak PC başında değilim, kartı ilk aldığım zamanlar yeni driver güncellemesi geldiği zaman kendi kendine görüntü vermemeye başlıyordu. DisplayPort ya da HDMI tak-çıkar yapınca sorun düzeliyordu. Son gelen güncellemeler bu sorun da ortadan kalktı. Onun dışında kronik bir sorunla karşılaşmadım kart gün geçtikçe iyiye gidiyor ama Intel ekran kartı piyasasında ne kadar daha ayakta kalır meçhul.
Evet, çıkar-tak yöntemiyle çözülen bir sorunun olduğunu hem yabancı forumlarda okumuştum hem de Youtube’da izlemiştim. Bunun çözüldüğüne sevindim, çözüleceğinden de emindim aslında. Çünkü güncelleme yayınlayarak ürünü daha da iyileştiriyor olmaları beni çok cezbetti en başından. Acaba çoklu monitör konusunda bu sorunu yaşatır mı diye endişeleniyordum, sorun çözüldüğüne göre bu endişeye yok oldu.

Intel’in bu piyasada tutunabileceğini düşünüyorum. İlk çıkardıkları ekran kartı doğrudan RTX 3000 serisi seviyesinde performans gösterdi. İlk olmalarından dolayı hataları oldu ve bu hataları hızlıca düzeltip 3060 - 3060 ti arasına yerleştiler. Firmanın ajandasına göre üretecekleri 3 yeni grafik işlemci mimarisi var. Bunlardan günümüze en yakın olanı Battlemage adında grafik işlemcili ekran kartları. Ben bu kartlardan çok umutluyum. Hem kullanıcıyı fiyat ve performans açısından memnun edeceğini düşünüyorum, hem de firmanın ekran kartı sektöründeki becerisini kanıtlayacağını düşünüyorum. Zaten yarı iletken imalatında en büyük teknoloji firması ekran kartı üretimine başlama kararı aldıysa bunu yarı yolda iptal edeceklerini sanmıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı