Intel AMD'yi satın mı alıyor?

Birincisi zaten böyle bir ticaret olmasının imkanı yok, Intel AMD'yi almaz; AMD de kendini satmaz. Piyasa değeri yüksek olan kurumun satın alma bütçesi de yüksektir mantık olarak. Böyle bir satın almanın olmayacağını zaten söyledim lakin Intel elindeki parayı kullanır ve riske girerse AMD'yi alabilir ama böyle bir durumun gerçekleşme imkanı sıfır(0)a yakın. Umarım anlatabilmişimdir.

Son düzenleyen: Moderatör:
AMD'nin diyor azıcık Türkçe bilginiz olsa anlardınız. AMD'nin bir üretim tesisini almak istiyor Intel.
Bu sayede çip sıkıntısı kendisi için çözecekmiş.

AMD'nin diyor azıcık Türkçe bilginiz olsa anlardınız. AMD'nin bir üretim tesisini almak istiyor Intel.
Bu sayede çip sıkıntısı kendisi için çözecekmiş.
Tam bir çözüm olmasa da biraz daha rahatlatırlar üretimi. Tam bir çözüm için daha büyük üretim tesislerine ihtiyaçları var gibi duruyor şu anda.

Tam bir çözüm olmasa da biraz daha rahatlatırlar üretimi. Tam bir çözüm için daha büyük üretim tesislerine ihtiyaçları var gibi duruyor şu anda.

AMD kesinlikle satmamalı bence satarsa Intel satış oranında yükselir. Zirve daha kızışır.

AMD kesinlikle satmamalı bence satarsa Intel satış oranında yükselir. Zirve daha kızışır.
Kendi aralarındaki bir ticaret, AMD buradan para koparmak isteyebilir. İntel'in de amacı çip üretimini hızlandırmak istemesi gibi duruyor. Bakalım 12. nesil işlemciler de bizi neler bekliyor olacak.

Intel iyi bir marka olsaydı kullanıcılarını yarı yolda bırakmazdi.
Arkadaşlar okumadan kurgu demeyin ben okudum kurgu.

Sorun Intel'de değil. FX döneminde AMD geri kaldığı ve yetişemediği için her firmanın yapacağı gibi fiyatlara zam yapıp kazanabildiği kadar para kazanmaya odaklandı kendini geliştirmeden. Aynısı AMD öne geçseydi de olacaktı. Sorun firmada değil. Fanboy değilim sadece olay bundan ibaret.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…