Intel iyi bir marka olsaydı kullanıcılarını yarı yolda bırakmazdi.
Arkadaşlar okumadan kurgu demeyin ben okudum kurgu.
Evet Core vb düşük AMD daha mantıklı.
Evet.AMD çok mu farklı sanki?
Hayır, değil bu arada.
Aynen, bilmeden konuşmamak gerek. Piyasa değeri demek eldeki sıcak para demek değildir. Piyasa değeriyle satın alım gerçekleştirilmez. Piyasa değeri tüm hisselerin toplam değeriyle hesaplanır. Hisselerin %51'inin şirkette olması yeterlidir. Elindeki hisseyi satmadan sıcak para elde edemez, satın alım yapamaz firma. Satarsa da firmayı kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya kalır.
Tam bir çözüm olmasa da biraz daha rahatlatırlar üretimi. Tam bir çözüm için daha büyük üretim tesislerine ihtiyaçları var gibi duruyor şu anda.AMD'nin diyor azıcık Türkçe bilginiz olsa anlardınız. AMD'nin bir üretim tesisini almak istiyor Intel.
Bu sayede çip sıkıntısı kendisi için çözecekmiş.
Tam bir çözüm olmasa da biraz daha rahatlatırlar üretimi. Tam bir çözüm için daha büyük üretim tesislerine ihtiyaçları var gibi duruyor şu anda.
Kendi aralarındaki bir ticaret, AMD buradan para koparmak isteyebilir. İntel'in de amacı çip üretimini hızlandırmak istemesi gibi duruyor. Bakalım 12. nesil işlemciler de bizi neler bekliyor olacak.AMD kesinlikle satmamalı bence satarsa Intel satış oranında yükselir. Zirve daha kızışır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.