Intel anakartta CPU ışığı yanıp sönüyor ama PC açılmıyor

Melih77

Kilopat
Daha fazla  
Yeni Intel işlemcili PC topladım. Her şeyi doğru taktım ama Power tuşuna basınca anakartta CPU uyarı ışığı yanıp sönüyor PC açılmıyor.

Kanka özür dilerim ama bende de aynı durum olmuştu. Bilgisayar normal bir şekilde çalışıyordu. sonra kapattım 1-2 saat sonra taktım ve açılmadı güç kaynağım işlemcimi bozmuştu. Yeni işlemciyle garanti kapasaımnda değiştirmiştik

Psu kablosunu sök sonra power tuşuna 20 kere falan bas. Sonra fişi tak şarteli aç çalıştır. dene bi bakalım

Yeni Intel işlemcili PC topladım. Her şeyi doğru taktım ama Power tuşuna basınca anakartta CPU uyarı ışığı yanıp sönüyor PC açılmıyor.
Anakart kablolarını kendin mi bağladın? Power tuşunun kablosunu anakarta takarken + - dikkat ederek takman gerekiyor büyük ihtimalle sorun bundan kaynaklı.

Islemci duzgun takildi mi kontrol eder misin?
3 4 kez tekrar düzelttim denedim yine olmadı

Anakart kablolarını kendin mi bağladın? Power tuşunun kablosunu anakarta takarken + - dikkat ederek takman gerekiyor büyük ihtimalle sorun bundan kaynaklı.
Herşeyi doğru taktım birkaç kez kontrol ettim

Denedim ama olmadı ne yazık ki

Son düzenleme:
3 4 kez tekrar düzelttim denedim yine olmadı

Herşeyi doğru taktım birkaç kez kontrol ettim

Denedim ama olmadı ne yazık ki
Kanka işlemciyi mi ters taktın dicem ama alakasız olucak. Psu markan ne? belki işlemcinin yanındaki cpu power güç kablosunu tam takamadın falan tüm opsiyonları denemelisin

Kanka işlemciyi mi ters taktın dicem ama alakasız olucak. Psu markan ne? belki işlemcinin yanındaki cpu power güç kablosunu tam takamadın falan tüm opsiyonları denemelisin
Thermaltake 650 watt. Diğer bütün opsiyonları denedim ama olmuyor sıfırdan yine çıkardım takdım herşeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…