Psu kablosunu sök sonra power tuşuna 20 kere falan bas. Sonra fişi tak şarteli aç çalıştır. dene bi bakalımKanka özür dilerim ama bende de aynı durum olmuştu. Bilgisayar normal bir şekilde çalışıyordu. sonra kapattım 1-2 saat sonra taktım ve açılmadı güç kaynağım işlemcimi bozmuştu. Yeni işlemciyle garanti kapasaımnda değiştirmiştik
Anakart kablolarını kendin mi bağladın? Power tuşunun kablosunu anakarta takarken + - dikkat ederek takman gerekiyor büyük ihtimalle sorun bundan kaynaklı.Yeni Intel işlemcili PC topladım. Her şeyi doğru taktım ama Power tuşuna basınca anakartta CPU uyarı ışığı yanıp sönüyor PC açılmıyor.
3 4 kez tekrar düzelttim denedim yine olmadıIslemci duzgun takildi mi kontrol eder misin?
Herşeyi doğru taktım birkaç kez kontrol ettimAnakart kablolarını kendin mi bağladın? Power tuşunun kablosunu anakarta takarken + - dikkat ederek takman gerekiyor büyük ihtimalle sorun bundan kaynaklı.
Denedim ama olmadı ne yazık kiKanka özür dilerim ama bende de aynı durum olmuştu. Bilgisayar normal bir şekilde çalışıyordu. sonra kapattım 1-2 saat sonra taktım ve açılmadı güç kaynağım işlemcimi bozmuştu. Yeni işlemciyle garanti kapasaımnda değiştirmiştik
Psu kablosunu sök sonra power tuşuna 20 kere falan bas. Sonra fişi tak şarteli aç çalıştır. dene bi bakalım
Kanka işlemciyi mi ters taktın dicem ama alakasız olucak. Psu markan ne? belki işlemcinin yanındaki cpu power güç kablosunu tam takamadın falan tüm opsiyonları denemelisin3 4 kez tekrar düzelttim denedim yine olmadı
Herşeyi doğru taktım birkaç kez kontrol ettim
Denedim ama olmadı ne yazık ki
Thermaltake 650 watt. Diğer bütün opsiyonları denedim ama olmuyor sıfırdan yine çıkardım takdım herşeyiKanka işlemciyi mi ters taktın dicem ama alakasız olucak. Psu markan ne? belki işlemcinin yanındaki cpu power güç kablosunu tam takamadın falan tüm opsiyonları denemelisin
4+4 olan kablo taktım12 Volt sarılı siyahlı 4'lü kabloyu taktınız mı? CPU'nun yanında olur genelde.
Bence anakartta sıkıntı yok gibi işlemci den şüpheliyimişlemci yandı ya da takarken pin yamulttunuzya da arızalı geldi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.