Çözüldü "Intel Application Accelerator" yüksek CPU kullanımı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Naim ACAR

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba bilgisayarımı Windows 10'a güncelledim. Lakin sürekli CPU kullanımı %50'de boşken bile, ben de Advanced System Care yükledim. Ve baktım böyle bir şey var lakin görev yöneticisinde gözükmüyor. Kapattığım zaman %6'ya falan düşüyor boşta, düzeliyor yani. Ama kapatınca tekrar kendi kendine açılıyor bu nedir nasıl kapatabilirim ?

moQjly.png

Çözüm
Aynı sorun bende de var ancak benimki görev yöneticisinde gözüküyor. Kapatıyorum CPU 50'den 6 ya falan düşüyor. Başlangıç kısmından devre dışı bırakmama rağmen PC yeniden başlattığımda Intel application accelerator yeniden çalışıyor.
Biraz araştırmalarıma göre bilgisayar hızlandırmak için bir şey deniliyor ancak ben durdurunca gözle görülen bir yavaşlama veya hızlanma fark etmedim.
Yardımlarınızı bekliyorum lütfen.
Dosya konumu olarak.
AppData/Local/İntel olarak buldum.

Biraz araştırma yaparak bunun bir mining virüsü olduğunu buldum. Malwarebytes ile tarama yaptım bilgisayarı kapatıp açtım ve düzeldi. Tavsiye ederim.
Aynı sorun bende de var ancak benimki görev yöneticisinde gözüküyor. Kapatıyorum CPU 50'den 6 ya falan düşüyor. Başlangıç kısmından devre dışı bırakmama rağmen PC yeniden başlattığımda Intel application accelerator yeniden çalışıyor.
Biraz araştırmalarıma göre bilgisayar hızlandırmak için bir şey deniliyor ancak ben durdurunca gözle görülen bir yavaşlama veya hızlanma fark etmedim.
Dosya konumu olarak.

Dosya konumu olarak.

Biraz araştırma yaparak bunun bir mining virüsü olduğunu buldum. Malwarebytes ile tarama yaptım bilgisayarı kapatıp açtım ve düzeldi. Tavsiye ederim.

Çözüm
Arkadaşlar Sistemim: 8 gb ram ddr4. i5 7400 GTX 1050 ti 4 GB.

Nvidia Shadowplay Otomatik kill kaydetme videolarını alıyorum. Oyunumda herhangi bi kasma yok.
fakat kaydedilen videoları izlediğimde ise, video fena kasıyor. İşlemcim %100 kullanıyor. EKran kartı %10 falan neden ?

Bende GTX 1050 var oyunlarda 10 FPS alıyorum. Neden böyle anlamadım. 2 gün önce hiç sıkıntı yoktu güncelleme geldi. Yaptıktan sonra berbat oldu, eski performansı alamıyorum. Aynı Intel sorunu bende de var.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı