Intel Arc 750 güncellerken "güncelleme ararken zaman aşımına uğrandı" hatası

arisinder

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba, 1 ay önce aldığım ve tavsiye etmediğim ekran kartım ile sorun yaşıyorum güncellemek istediğim zaman şu şekilde bir hata ile karşılaşıyorum.

Ekran görüntüsünün sağ alt tarafında olduğu gibi.

Not: Mevcut olan 02.09.2023, güncel olan ise 06.09.2023 güncellemem gerekiyor oyunlarda sorun yaşıyorum.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    279,2 KB · Görüntüleme: 659
Son düzenleyen: Moderatör:
Silmenize gerek yok. Attığım siteden indirin, bir uygulama inecek. Onu açın, kurulumdan "temiz kurulum yap" seçeneğini tikleyin. Sonra bilgisayarı yeniden başlatın.

Sorun şu ki aynı sürümü indiriyor.

Silmenize gerek yok. Attığım siteden indirin, bir uygulama inecek. Onu açın, kurulumdan "temiz kurulum yap" seçeneğini tikleyin. Sonra bilgisayarı yeniden başlatın.

Güncellemek istediğim zaman ise Intel driver asistan Support çevrimdışı olabilir diye bir hata veriyor dosya ekinde olduğu gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Intel ekran kartınız varsa ve güncelledikten sonra problem yaşıyorsanız tekrardan temiz kurulum yapın. Temiz kurulum yapmadan önce Intel Arc Control ile ilgili her şeyi kapatın ondan sonra temiz kurulum gerçekleştirin. Tek problem Intel Arc Control, kapatıp güncellerseniz hiçbir problem yaşamazsınız. (Bütün güncelleme ile ilgili problemlerimi böyle çözdüm umarım sizde de işe yarar.)

Hocam merhaba bugün güncellemeyi yapmak istedim kendi sayfasından indirdim ve inerken bi hata verdi dondu kaldı bende kapattım. Kendi control panelindenmi yapmak lazımdı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı