Ben kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yaşamadım driver konusunda. Beta sürücüler stabil değil WHQL sürücülerini kurun gayet stabil çalışıyor. Performans fiyat açısından iyi bir kart.Sürücü durumu hakkında fikri olan var mı? Kullanan birileri?
Darboğaz söz konusu değil. Anakartınız nedir?Ryzen 5 5500 işlemcim var sizce nasıl çalışırlar birlikte darboğaz vs olur mu? Teknolojilerinden yararlanabilir miyim
Galax B450Darboğaz söz konusu değil. Anakartınız nedir?
Anakart hakkında bilgi sahibi değilim maalesef.Galax B450
Hocam b450 kart için a750 stabil çalışır mı sizce?Fikir vermesi açısından yazıyorum, a770 kullanıyorum, cidden anakart seçiyor. X570 rog strix vardı, başımı çok ağrıttı. B550 ye geçince herşey düzeldi problemsiz şuan. Eski anakart veya sistemi olan arkadaşlara şuan için tavsiye etmem. Resizable Bar önemli, iyi performans artışı sağlıyor. Beta sürücülerden kesinlikle uzak durun, mavi ekranlar donmalar filan çok yaşanıyor. Eski oyunlarda performans geride de olsa, 6600xt - 3060 tan iyi fpsler veriyor yeni oyunlarda. Elimdekinin RGB si filan çok hoş görünüyor. Yük altında hava akımı iyi olan kasada (lianli 205m 2x140mm intake - 2x120mm egzost ) 80 derece civarında, sessiz çalışıyor. Custom curve yapılırsa daha da düşebilir, yapılabilir mi bilmiyorum açıkçası. Yazılımı nvidia ve amd den iyi, seri, anlaşılır. Kayıtta ve yayında efsane kaliteye sahip, codecler sayesinde.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.