İşlemci destekliyor diye biliyorum ama bu anakart ile ilgili bir durum. Bios güncellemenizi kontrol edin son sürüme güncelleyin ve bios ayarlarında kontrol edin.
şlemci destekliyor diye biliyorum ama bu anakart ile ilgili bir durum. Bios güncellemenizi kontrol edin son sürüme güncelleyin ve bios ayarlarında kontrol edin.
Anakartınızı inceledim. Anakartınız "Resizable BAR (Re-Size BAR)" destekliyor. Bu destek "7C80v18" sürümü ile gelmiş. Size tavsiyem anakartınızın son sürümü olan "7C80v1C" sürümüne güncelleyin. Böylece bios ekranında Re-Size BAR ayarını göreceksiniz.
Açıklama:
- Support Resizable BAR (Re-Size BAR) function to enhance GPU performance including the Nvidia GeForce RTX 3000 series and others.- Improved Audio compatibility
Anakartınızın Re-Size Bar ayarları için aşağıdaki linki inceleyebilirsiniz:
MSI, a world-leading motherboard manufacturer, announces support for AMD's new SMART ACCESS MEMORY feature. SMART ACCESS MEMORY is an innovative feature. It allows the system to access the full capacity of the VRAM on the graphics card. Compare to the current solution which has 256 MB access...