Elektronik İntel Arc A750 5.999 TL!

Öyle oldu hocam ya vallahi PSU almasan dönüştürücü bir dene derdim. Başka kartlarda bu şekilde kullanan arkadaşlarım varmış, bir sıkıntı yaşamamışlar yıllardır.
Güvenemiyorum hocam ya temizinden alayım.
8 pinlik psu girişi 150W, anakartın PCI-E girişi ise 75w güç verebilir. Kartın TDP'si ise 225W. Teoride çalışması lazım bence denemeye değer
Hocam hiç denemek istemiyorum ya bir kaç gün bekleyeyim.

boşta 40W olayını nasıl çözdün

Kart geldi taktım, yanında Ryzen 5600 de almıştım işlemciyi değiştirdim. Ancak bunları yaptıktan sonra PC daha da yavaşladı hızlanmasını beklerken. Penceleri açarken takıla takıla açılıyor düşük FPS'de gibi, akıcı açılmıyor pencereler. Acaba bir sıkıntısı mı var ürünlerin? Hangisinde olduğunu da bilemiyorum aynı anda takınca. PSU mu yetersiz kaldı acaba? Corsair VS550 550W PSU var.

Yine yanlış alarm monitörün ayarları değişmiş 60Hz'ye düştüğü içinmiş Düzelttim sıkıntı yok. Kart bu arada çok iyi beklentimin üstünde geldi ilginç bir şekilde maşallah diyelim 2K da zorlanır 1080p kartı diyorlardı ama 2K da son çıkan oyunları High-Ultra ayarlarda 80-90 FPS rahat oynatabiliyor. Bedavaya almışız vallaha

Tek sıkıntılı yönü şu an gözüme çarpan oyun esnasında fanlardan çok ses geliyor, rahatsız ediyor kulaklık yokken.

Son düzenleme:
Bende sabırsızlıkla bekliyorum PSU ve kasanın gelmesini. İnceleme yazarım ileride.

Hocam selam. Eski PSU'da böyle bir yorum yapmıştınız. Şimdi 750W psu var taktım sistemi test yapıyorum. Sizce yükselteyim mi tam tersi yoksa stok mu kalsın?

Son düzenleme:

750W PSU fazlasıyla yeterli gelir. Stok ayarlar iyidir.

750W PSU fazlasıyla yeterli gelir. Stok ayarlar iyidir.
Hocam peki bir şey soracağım darboğaz için yapılacak bir şey var mı oyunlarda %70 - %80 arası kullanıyor ekran kartı. Bundan dolayı da FPS düşük oluyor. İlla işlemci değiştirmeden yapılacak bir şey var mı?

R3 3100.

NVIDIA kontrol paneli gibi Intel'inde kontrol paneli vardır. Tüm ayarları ultraya al yansıma, kenar yumuşatma ve doku ayarları gibi. Oyunlarda da tüm ayarları ultra yap. Ne bulursan sona çek. Takılmalar vs oluyorsa FPS sabitleyebilirsin. Mesela 90 FPS alıyorsun 45 FPS'ye düşüyor. Sen bunu sabit 60 FPS yaparsan takılmalar azalır. Ekran kartına undervolt yapabilirsin ama buradan anlatması zor. İnternetten baksan daha mantıklı. Örnek video paylaşayım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…