Elektronik İntel Arc A750 5.999 TL!

Tasarımı normal basic Arc tasarımına göre kötüymüş.
Bence Sparkle daha güzel. @bluerr hocamın dediği gibi hep aynı patern sıktı. Sizin attiginiz kartla aynı 570 vardı zaten bende. Böyle farklı renk ve desenler iyi. Detayları var aslında. Atayım kartı tamamen.

Mesela ışıklı bir kart. Kartın derecesine göre rengi değişiyor.

Buyrunuz kartın tüm resimleri; Sparkle Arc A750

Ekran kartı geldi ancak kullanamıyorum. PSU'da 8+8 pin yok :(

Eki Görüntüle 2331985

1729277858207.png

Hocam ben de şimdi baktım da benim pinlerde mi yetersiz karta? Sistem özelliklerimi attığımda güç kaynağı yeterli olur dediler diye aldım direkt ama elimizde mi patladı :D Daha elime ulaşmadı kart.

Eki Görüntüle 2332403

Hocam ben de şimdi baktım da benim pinlerde mi yetersiz karta? Sistem özelliklerimi attığımda güç kaynağı yeterli olur dediler diye aldım direkt ama elimizde mi patladı :D Daha elime ulaşmadı kart.
Evet bende ki olay. Bende de 6+6 var ancak 8+8 olması lazım. Ben yeni PSU sipariş ettim.

Evet bende ki olay. Bende de 6+6 var ancak 8+8 olması lazım. Ben yeni PSU sipariş ettim.

Başka bir çözüm yolu var mıdır acaba? Pin çoğaltıcı diye bir şeyler gördüm ancak tam bilmiyorum nedir? Onunla yetersiz pinler çözülüyormuş hesapta ama nasıl yapılıyor fikrim yok. 100-150 TL'ye onu alıp çözülebiliyorsa ve karta zarar vermeyecekse onu düşünüyorum. Yoksa iade edeceğim kartı. İş PSU almaya falan gidecekse uğraşmayayım hiç :D Geçici olarak alacaktım kartı ama böyleyse hiç uğraşmam sıfırdan sistem alırım bir süre sonra kafam rahat olur.

Son düzenleme:
Başka bir çözüm yolu var mıdır acaba? Pin çoğaltıcı diye bir şeyler gördüm ancak tam bilmiyorum nedir? Onunla yetersiz pinler çözülüyormuş hesapta ama nasıl yapılıyor fikrim yok. 100-150 TL'ye onu alıp çözülebiliyorsa ve karta zarar vermeyecekse onu düşünüyorum. Yoksa iade edeceğim kartı. İş PSU almaya falan gidecekse uğraşmayayım hiç :D Geçici olarak alacaktım kartı ama böyleyse hiç uğraşmam sıfırdan sistem alırım bir süre sonra kafam rahat olur.
Hocam benim bir bilgisayarcım var güvendiğim, bilgili.

Bana önermedi. Dediğine göre o kablolardan giden watt ekleme ile gitmiyor. Bundan dolayı kart zorlanıyor yüksek Watt cekmek istiyor ama PSU veremiyor. Bundan dolayı kablo ısınıyor ve zarar görüyor zaman geçtikçe. Bir de ısıdan dolayı pinler erirse karta zarar gelir dedi.

İstersen yaparız ama bence yapma PSU al daha iyi dedi. Bende zaten direkt kafada kaç watt alayım diye çalıştırmıştım. Böyle şeyleri sevmem zarar gelirse büyük olur.

Bilgili arkadaşlar yazar yine de.

@Oreki @Andar Han

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 2332403

Yanlış alarm 😅 (6+2)nin yanıdaki X2'yi görmemişim :D 16 pin yapıyormuş sıkıntı yok tamamdır

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı