Intel Arc A750 alınır mı?

GrimKazashini

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ekran kartımı değiştirmek istiyorum fakat bütçem 5000 TL. Sizce bu kart uygun mu bana ileride sorun çıkartır mı? Cevaplarınızı bekliyorum.

Tam bir F/P ürünü fakat hala tam olarak stabil ve sağlıklı diyemem ben hala pişmesi gerektiğini düşünen taraftayım vadettiği hedefi olan RTX 3060'dan daha dengesiz ama tabii fiyatları düşününce daha uygun gibi görünüyor.

Bence alınır. Gayet f/p bir kart. Artık ilk çıktığındaki sorunlarının da çoğu kalmadı. Yine de bazı sorunlar çıkarabilir tabii. Tamamen şans işi. Rakibi olan RX 6600 ve RTX 3060 gibi kartları kısmen geçebiliyor. İleride sürücü sorunlarının da sıfıra kadar inebileceğini düşünüyorum. Koskoca Intel yaptığı kartı boş bırakmaz.

Eğer ikinci ele yönelmek istemiyorsanız alınabilir ancak eksi yanları bir hayli fazla. Bunları göz önünde bulundurarak tercih edin edecekseniz.

Boştaki güç tüketimi çok fazla. Yaklaşık 40W civarı güç tüketiyor. Yükteki güç tüketimi de rakiplerinde göre fazla. Aşağı yukarı 180W tüketimi var. Bazı oyunlarda sorun çıkartabiliyor, desteklemiyor.

Daha tam oturmuş bir kart değil, zamana ihtiyacı var.

Eğer fiyatı daha fazla düşerse riskleri göz önünde bulundurarak alacağım.
Geçenlerde ₺4.800 idi sanırım. Sıfır şartsa o fiyata gidip 6500 XT almaktansa A750 almak daha mantıklı olur açıkçası.

İkinci el düşünceniz varsa 5K civarına çok daha iyi kartlar bulunabiliyor ama.

Kart güzel ancak testlerde gördüğüm kadarı ile elbette şahsi düşüncem kartım optimize tarafında biraz daha yolu var. Zira bazı testlerde RX 6600 ve RTX 3060'ı rahatlıkla geçebilirken bazı testlerde ise yarı yarıya gerilerinde kalıyor. Ben olsam 4000 TL bandında ikinci el ve garantili RX 6600'lere yönelirdim.

Geçenlerde ₺4.800 idi sanırım. Sıfır şartsa o fiyata gidip 6500 XT almaktansa A750 almak daha mantıklı olur açıkçası.

İkinci el düşünceniz varsa 5K civarına çok daha iyi kartlar bulunabiliyor ama.

İkinci ele pek güvenmiyorum açıkçası eğer sorun çıkarsa fazla uğraşmak istemiyorum.

Kart güzel ancak testlerde gördüğüm kadarı ile elbette şahsi düşüncem kartım optimize tarafında biraz daha yolu var. Zira bazı testlerde RX 6600 ve RTX 3060'ı rahatlıkla geçebilirken bazı testlerde ise yarı yarıya gerilerinde kalıyor. Ben olsam 4000 TL bandında ikinci el ve garantili RX 6600'lere yönelirdim.

İkini el güven vermiyor hocam, sıfır almak varken risk almak istemiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı