Intel Arc A750 alınır mı?

Bütçe
6000

FaKeReaL

Kilopat
Merhaba dostlar, AMD 7600x işlemcim var. Bir süredir ekran kartsız kullanıyorum sistemi işimi de görüyor fakat nadiren de olsa biraz oyun oynuyorum, ikinci elde 6600 XT alacaktım fakat çoğu mining çıkması olduğu için uğraşasım gelmedi. İdarelik bu kart işimi görür mü? İndirimdeyken alayım.

Merhaba dostlar, AMD 7600X işlemcim var. Bir süredir ekran kartsız kullanıyorum sistemi işimi de görüyor fakat nadiren de olsa biraz oyun oynuyorum, ikinci elde 6600 XT alacaktım fakat çoğu mining çıkması olduğu için uğraşasım gelmedi. İdarelik bu kart işimi görür mü? İndirimdeyken alayım.

İdarelik işini görür kart.

Düz 6600 alın. Bütçe ucundan aşar ama daha iyi olur bence.

Testlerde ya eşitler yada arc daha önde gözüküyor bu karttan.

Merhaba dostlar, AMD 7600X işlemcim var. Bir süredir ekran kartsız kullanıyorum sistemi işimi de görüyor fakat nadiren de olsa biraz oyun oynuyorum, ikinci elde 6600 XT alacaktım fakat çoğu mining çıkması olduğu için uğraşasım gelmedi. İdarelik bu kart işimi görür mü? İndirimdeyken alayım.

Alinir.
Bir de geleceğe yatırım gibi olur şimdi ucuz ileride gelen driver güncellemeli ile performans artar ve fiyatı da artar.

Testlerde ya eşitler ya da Arc daha önde gözüküyor bu karttan.

Kart güç ve teknoloji bakımından testlerde karşılaştırıldığı RX 6600 ya da RTX 3060'dan daha güçlü. Driver Update'leri ile her gün performansı artıyor ve şu an kart alınabilir durumda. Herkesin belirli başlı oyunları oynadığını düşünürsek performansınız alacağınız AMD kart veya RTX kart ile üç aşağı beş yukarı olacaktır. Daha fazla FPS aldığınız durumlar bile olabilir. Birkaç haftadır kullanıyorum ve hiçbir şekilde driver kaynaklı sorunlar yaşamadım.

https://www.youtube.com/channel/UCH4AHebsKMgU1g0Xy4v1dpw şu kanalın paylaştığı videoları izleyerek performans konusunda bilgi alabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı