Intel Arc A750 driver yüklenmiyor

kerem fas

Centipat
Daha fazla  
Merhaba Arc A750 ekran kartımın driverinde sorunlar vardı. Ben de DDU programıyla kaldırdım ve bu sefer hiç yüklenmiyor. Aygıt yöneticisinde bile ekran kartı görünmüyor. Yabancı kaynaklardada aynı sorunu yaşayıp çözenleri gördüm fakat nasıl çözdüklerini anlayamadım. Bana yardımcı olur musunuz?

hala kurulum ekranı gelmiyor hocam ne yapmam lazım

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu kullanıcının sorunu sıfırlamayla düzelmiş sanırım, bende sıfırlasam düzelir mi yoksa başka bir çözümünüz var mı hocam @claus

hocam intel gpudan anlıyor gibi gözüküyorsunuz bide driver işlerinden anlıyorsanız benim konuya bi bakma şansınız var mı @Yorgun_Bilişim

Son düzenleme:
hala kurulum ekranı gelmiyor hocam ne yapmam lazım

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu kullanıcının sorunu sıfırlamayla düzelmiş sanırım, bende sıfırlasam düzelir mi yoksa başka bir çözümünüz var mı hocam @claus

hocam intel gpudan anlıyor gibi gözüküyorsunuz bide driver işlerinden anlıyorsanız benim konuya bi bakma şansınız var mı @Yorgun_Bilişim

Aygıt yöneticisinden dosyaları göstererek dene.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı