Elektronik Intel Arc A750, i3-12100F 12400 TL

Siz bilirsiniz hocam. Herkesin keyfi farklıdır. Açıkçası ben karttan keyif aldım. Siz almadıysanız zorlayamam tabi

En son Battlefield oyunları ve Detroit: Become Human oynanamıyordu. Düzeltildi mi?
Daha 2 gün önce denedim ikisini. Hala oynanmıyor hocam.
 
Siz bilirsiniz hocam. Herkesin keyfi farklıdır. Açıkçası ben karttan keyif aldım. Siz almadıysanız zorlayamam tabii

Daha 2 gün önce denedim ikisini. Hala oynanmıyor hocam.

Tabii ki de hocam ben kullanma fırsatına sahip olmadım daha belki zevk alacağım bir karttıt ama NVIDIA danda şu anda çok çok memnunum.
 
Tabii ki de hocam ben kullanma fırsatına sahip olmadım daha belki zevk alacağım bir karttıt ama NVIDIA danda şu anda çok çok memnunum.
Bende önyargılı yaklaştıydım hocam. Hazır sistem olarak aldım. NVIDIA seçeneği olsaydı onu seçerdim ama yoktu Ha, hala NVİDİA ister miydim? İsterdim tabi. Ama bu kartta idare eder yani o kadar da kötü bir kart değil. Fiyatını şu an hak eder mi bilmiyorum ben o zaman 7,5K'ya almıştım.
 
Hocam fiyatı pahalı a-lın-maz.

Ben sana gerçek pahalılığı gösteriyim istersen



EASTER-EG3 / INTEL I5-12400F / ASUS GeForce DUAL RTX 3060 V2 OC 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR

Bu sistemlerin hepsi eskiden sudan ucuzdu. Bir aralar RX 6700+R5 5600 sistem 11bindi.

Daha yüzlerce kazık sistem var. Adamın attığı sistem ucuz bile eskiden 13 bine RTX 3060 sistem alrıdık şimdi 2. eli o kadar değil.
 
Alınır gayet iyi sistem bu fiyata daha iyisi yok bizzat ben kullanıyorum. Beta sürücüsü kullanıyorum hiçbir çökme veya performans eksikliği yok. Alan kişilerin içi rahat olsun. Kullanmadan laf eden arkadaşlarda ilk önce kullanıp öyle eleştirsin lütfen. Kedi ulaşamadığı ciğere mundar der. Herifler AMD'nin 20 yılda yaptığını 1 yılda yaptı. O kadaar.
 

Şu anki fiyatı konusunda bir bilgim yok kötü olmiyabilir tabii ki de bir takım güncellemeler getiriyorlar sürekli ama dedim gibi ben almazdım şahsen hocam önermiyorumda siz bir problem yaşamadıysanız ne mutlu benim ön yargımı hala kıramadı ama açıkçası intel
 
Siz bilirsiniz hocam. Herkesin keyfi farklıdır. Açıkçası ben karttan keyif aldım. Siz almadıysanız zorlayamam tabi


Daha 2 gün önce denedim ikisini. Hala oynanmıyor hocam.
Nasıl oynanmıyor hocam?
 
Nasıl oynanmıyor hocam?
Yazılımsal sorun. İlk başta hata veriyor, hatayı çözüyorsun bir şekilde sonra oyunun menüsü geliyor ama "tamam" tuşuna basamıyorsun ve oyun çöküyor. Hiçbir şekilde açılmıyor yani.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…