Elektronik Intel Arc A750, i3-12100F 12400 TL

Yazılımsal sorun. İlk başta hata veriyor, hatayı çözüyorsun bir şekilde sonra oyunun menüsü geliyor ama "tamam" tuşuna basamıyorsun ve oyun çöküyor. Hiçbir şekilde açılmıyor yani.

Yani hocam işte görüyorsunuz... Intel sıkıntılı dememin sebebi bu umarım cözerlerde rahat rahat oynarsınız oyunları saçmalık cünkü.

NVIDIA yazarak ne kadar bildiğinizi özetlediniz hocam.

TLOU da yok diye biliyorum, Iris Xe'lerde kırmızı ekran veriyordu.

Evet sadece metrobüste hareket ettiğimden ötürü yanlış yazdım için hiçbir şey bilmiyorum ne kadar doğru bir tespit sizde tespit becerinizi ve bilginizi bu şekilde özetlediniz hocam

NVIDIA yazarak ne kadar bildiğinizi özetlediniz hocam.

TLOU da yok diye biliyorum, Iris Xe'lerde kırmızı ekran veriyordu.

Bu konudaki önceki yazılarımada bakın hocam tespit beceriniz biraz daha gelişsin

Yorumdan cahillik akıyor resmen. AMD'nin yapamadığını bir yılda yapmışlar hahah aynen. Okuman varsa bakabilirsin, iyi forumlar.

Siz bilirsiniz hocam. Herkesin keyfi farklıdır. Açıkçası ben karttan keyif aldım. Siz almadıysanız zorlayamam tabi

Daha 2 gün önce denedim ikisini. Hala oynanmıyor hocam.
Bu olay tam komedi düşünsene Ekran kartı alıyorsun oyun oynayamıyorsun(desteklemiyor) sene 2023. Bu kartı ilk alanlardan biriyim öneriyordum da kendim kullandım yani kartı daha sonra ise sattım nasıl önceden her yerde önerdiysem şimdi de önermiyorum.

Son düzenleme:

Öyle deme gayet güzel kart ne var yani istedim oyunu sırf desteklemediği için oynayamıyorsam

Bunları zaten bende eleştiriyorum ama kartın verdiği oyun performansı gayet iyi. Şu anki sürücü biraz sıkıntılı, umarım düzeltirler. Oyunlarda bir tık FPS kaybı yaşadım. CS:GO'da yaşarken diğer oyunlar (GOW) FPS artışı gördüm. Tuhaf bir sürücü stabilizasyonu var. Ama öyle "nalet olsun böyle karta" denecek kadar da kötü bir kart değil.
Sırf 7K para bayıldığım için söylemiyorum bunları. Attığım konuda zaten objektif bir şekilde eleştirdim. 1 yıla kalmadan tam olarak hazır olur. Zaten aldığım kart 2-3 yıl rahat gider. A750'i bilmem ama. Zaten geleceğe dönük olmadığı için tercih etmemiştim.

R5 5500 - RX 6600 sistemi 3 hafta önce 9800'e getirdim vallaha bayağı şanslıymışım, Arc'de yazılımsal olarak çok sıkıntı var diye biliyorum.

R5 5500 - RX 6600 sistemi 3 hafta önce 9800'e getirdim vallaha bayağı şanslıymışım, Arc'de yazılımsal olarak çok sıkıntı var diye biliyorum.

İyi toplamışsınız 9800'e bir daha zor sistemi nereden aldınız? Acaba?

Aldığım gibi GPU değiştirirdim muhtemelen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…