Intel Arc A750 sürücü güncellemesi yapılırken beklenmedik şekilde başarısız oldu hatası veriyor

699956

Centipat
Merhaba. Arc A750 kullanıyorum driver güncellmesi gelmiş güncellemiyor. Nasıl düzelir? İndirme beklenmedik şekilde başarısız oldu hatası alıyorum :(

Teamviewer üzerinden halledebilirim İnşaALLAH. Discord'unuz ya da instagramınız ya da twitterınız var ise oradan id ve şifreyi verebilirsiniz. Özel konuşmayı kaldırmışlar technopatta.
melih_aslan63 dc

TeamViewer üzerinden halledebilirim inşaallah. Discord'unuz ya da instagramınız ya da twitterınız var ise oradan ID ve şifreyi verebilirsiniz. Özel konuşmayı kaldırmışlar Technopat'ta.

Arkadaşlar semih abi sağ olsun her şeyi halletti FPS'de arttı sorun olursa ona yazın iyi günler. <3

Son düzenleme:
Teamviewer üzerinden halledebilirim İnşaALLAH. Discord'unuz ya da instagramınız ya da twitterınız var ise oradan id ve şifreyi verebilirsiniz. Özel konuşmayı kaldırmışlar technopatta.
Bende ekran kartı driverimin güncel olmadığını farkettim arc control panele girdiğimde 5084 versiyonu ve 21 aralıkta yayınlandığı yazıyordu güncellemeleri control et dediğimde ise versiyonunuz güncel diyor intelin sitesinde ise 22 aralıkta yayınlanan bi sürüm var bunu yükleyip temiz bir kurulum denedim olmadı bende tamamen driveri kaldırıp yeniden yükledim ama 5084 21 aralıkta yayınlanan versiyonu yükledi acaba banada yardımcı olabilir misin?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı