Sürücüyü 7-zip ya da winrar ile bir klasöre çıkartın ve aygıt yöneticisinden kurmayı deneyin.Merhaba. Arc A750 kullanıyorum driver güncellmesi gelmiş güncellemiyor. Nasıl düzelir? İndirme beklenmedik şekilde başarısız oldu hatası alıyorum![]()
Sürücüyü 7-ZIP'ya da WinRAR ile bir klasöre çıkartın ve Aygıt Yöneticisi'nden kurmayı deneyin.
Teamviewer üzerinden halledebilirim İnşaALLAH. Discord'unuz ya da instagramınız ya da twitterınız var ise oradan id ve şifreyi verebilirsiniz. Özel konuşmayı kaldırmışlar technopatta.Videosu yok mu nasıl yapacağım
melih_aslan63 dcTeamviewer üzerinden halledebilirim İnşaALLAH. Discord'unuz ya da instagramınız ya da twitterınız var ise oradan id ve şifreyi verebilirsiniz. Özel konuşmayı kaldırmışlar technopatta.
TeamViewer üzerinden halledebilirim inşaallah. Discord'unuz ya da instagramınız ya da twitterınız var ise oradan ID ve şifreyi verebilirsiniz. Özel konuşmayı kaldırmışlar Technopat'ta.
Bende ekran kartı driverimin güncel olmadığını farkettim arc control panele girdiğimde 5084 versiyonu ve 21 aralıkta yayınlandığı yazıyordu güncellemeleri control et dediğimde ise versiyonunuz güncel diyor intelin sitesinde ise 22 aralıkta yayınlanan bi sürüm var bunu yükleyip temiz bir kurulum denedim olmadı bende tamamen driveri kaldırıp yeniden yükledim ama 5084 21 aralıkta yayınlanan versiyonu yükledi acaba banada yardımcı olabilir misin?Teamviewer üzerinden halledebilirim İnşaALLAH. Discord'unuz ya da instagramınız ya da twitterınız var ise oradan id ve şifreyi verebilirsiniz. Özel konuşmayı kaldırmışlar technopatta.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.