Intel Arc A750 ve i5-9400F uyumu nasıldır?

RedOx

Kilopat
Sistemimde şu anda RX 570 var ve ekran kartımı Intel Arc A750 ile değiştirmeyi düşünüyorum.
Darboğaz sıkıntısı yaşar mıyım?
Gigabyte H310M h 2.0 anakart kullanıyorum uyumsuzluk sorunu vs olur mu?

RX 6700 daha iyi olur fakat darboğaz yapar işlemci ile.

İntele şuanlık bulaşmayın hocam. Kartlar iyi güçte olabilir fakat daha toylar. Şimdilik amd veya Nvidia yönünden ilerleyin bence.
Doğru diyorsunuz rakipleriyle yakın fiyatta kartları daha güçlü olduğu için insanı cezbediyor ancak eğer ki alırsam bu sistemde herhangi bir darboğaz veya uyumsuzluk olur mu?

RX 6700 daha iyi olur fakat darboğaz yapar işlemci ile.
Sıfır kartlarda 7000TL bütçeye alabileceğim en iyi kart nedir sizce öneriniz var mı?

RX 6700 hocam en iyisi.

Hocam şimdilik darboğaz yapan bir kart alın ileride işlemci değiştirirsiniz.

Darboğaz yapmayacak bir kart olması gerekiyor işlemciyi de değiştirmek istemiyorum. Arc A750 darboğaz sıkıntısı yaşatır mı?
Yine darboğaz olur hocam. Fakat darboğaz sisteme zarar vermez kartın tam performansını göremezsiniz.

Eskiden darboğaz sorunuyla yüzleşmiş birisi olarak bu sıkıntıya tekrar girmek istemiyorum o yüzden o tarz bi kart almak istemiyorum.
Hocam aşırı miktarda darboğaz olmaz bence 6700 alın ekran kartı kullanımı %75 civarında olur ayarları fullerseniz %80-85 civarı olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…