Doğru diyorsunuz rakipleriyle yakın fiyatta kartları daha güçlü olduğu için insanı cezbediyor ancak eğer ki alırsam bu sistemde herhangi bir darboğaz veya uyumsuzluk olur mu?İntele şuanlık bulaşmayın hocam. Kartlar iyi güçte olabilir fakat daha toylar. Şimdilik amd veya Nvidia yönünden ilerleyin bence.
Sıfır kartlarda 7000TL bütçeye alabileceğim en iyi kart nedir sizce öneriniz var mı?RX 6700 daha iyi olur fakat darboğaz yapar işlemci ile.
RX 6700 hocam en iyisi.Doğru diyorsunuz rakipleriyle yakın fiyatta kartları daha güçlü olduğu için insanı cezbediyor ancak eğer ki alırsam bu sistemde herhangi bir darboğaz veya uyumsuzluk olur mu?
Sıfır kartlarda 7000TL bütçeye alabileceğim en iyi kart nedir sizce öneriniz var mı?
Hocam şimdilik darboğaz yapan bir kart alın ileride işlemci değiştirirsiniz.Doğru diyorsunuz rakipleriyle yakın fiyatta kartları daha güçlü olduğu için insanı cezbediyor ancak eğer ki alırsam bu sistemde herhangi bir darboğaz veya uyumsuzluk olur mu?
Sıfır kartlarda 7000TL bütçeye alabileceğim en iyi kart nedir sizce öneriniz var mı?
Darboğaz yapmayacak bir kart olması gerekiyor işlemciyi de değiştirmek istemiyorum. Arc A750 darboğaz sıkıntısı yaşatır mı?RX 6700 hocam en iyisi.
Yine darboğaz olur hocam. Fakat darboğaz sisteme zarar vermez kartın tam performansını göremezsiniz.Darboğaz yapmayacak bir kart olması gerekiyor işlemciyi de değiştirmek istemiyorum. Arc A750 darboğaz sıkıntısı yaşatır mı?
Eskiden darboğaz sorunuyla yüzleşmiş birisi olarak bu sıkıntıya tekrar girmek istemiyorum o yüzden o tarz bi kart almak istemiyorum.Hocam şimdilik darboğaz yapan bir kart alın ileride işlemci değiştirirsiniz.
Hocam aşırı miktarda darboğaz olmaz bence 6700 alın ekran kartı kullanımı %75 civarında olur ayarları fullerseniz %80-85 civarı olabilir.Eskiden darboğaz sorunuyla yüzleşmiş birisi olarak bu sıkıntıya tekrar girmek istemiyorum o yüzden o tarz bi kart almak istemiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.