Intel arc A770 Z170 Pro sistemle uyumlu çalışır mı?

ErhanEmre

Kilopat
Merhaba arkadaşlar,
Intel arc A770 ekran kartını satın almayı düşünüyorum da bu kartı tam performanslı kullanmak için anakart BIOS'ta ReSize BAR ayarı olması gerekiyormuş acaba benim sistemim bu durumu destekliyor mu?
Anakartım: ASUS Z170 Pro Gaming.
İşlemcim: Intel i7 6700K.
Aşağı linkte Recep Baltaş bahsetmiş durumdan.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartında ReSizeBar varmı bakman gerek. Bu özellik yoksa o ekran kartını alma. Bide Directx9 oyunlarda performansı düşük bir kart bunu göz önünde bulundurman gerekir.

Çalışır ama A770 mantıklı bir kart değil.

Kart için ReSize BAR şimdilik zorunlu gibi, ileride değişebilir. Tavsiyem en az 4×× serisi bir anakart ve 11. nesil ve sonrası bir işlemci ile kullanılması, bende 10400 var PCI-ex 3.0 ile çalışıyor. Karttan(A770 16 GB) gerçekten çok memnunum belirteyim, oturmamış falan diyenler 8-10GB ekran kartı kullanmaya devam etsinler, 2 haftadır onlarca oyun ve programda test ettim neredeyse sıfır sorun yaşadım, internetteki çoğu yorum kartın piyasaya çıktığı ilk 5 aylık sürecinde yaşanan sorunlar, Intel düzeltme konusunda hızlı bir firma, aldığımdan beri sorun yaşamamam güvenimi boşa çılarmadı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı