Intel Arc B580 alınır mı?

Bütçe
11.299

mfgecit

Hectopat
Yer
Dünya
Daha fazla  
Meslek
Boyacı
Bu bütçe bandında sıfır olarak alınabilecek ekran kartları çok sınırlı. AMD RX 7600 ve Intel Arc B580 arasında kaldım. Eski ekran kartımı satıp üstüne ekleyip bu iki ekran kartından birini almayı düşünüyorum. B580'den yana düşünüyorum fakat forumlarda ve videolarda gördüğüm kadarıyla hala bazı kullanıcılar sorunlar yaşıyor emin değilim.

Bu bütçe bandında sıfır olarak alınabilecek ekran kartları çok sınırlı. AMD RX 7600 ve Intel Arc B580 arasında kaldım. Eski ekran kartımı satıp üstüne ekleyip bu iki ekran kartından birini almayı düşünüyorum. B580'den yana düşünüyorum fakat forumlarda ve videolarda gördüğüm kadarıyla hala bazı kullanıcılar sorunlar yaşıyor emin değilim.

Benim kız arkadaşım 7500F işlemci ile kullanıyor performansından son derece memnun gördüğüm kadarıyla da sorun yaşayan kişlerin çoğunluğunun işlemcisi 5600 veya 12400F ki doğru da bu iki işlemci ile bazı kişiler uyumsuzluk sorunu yaşıyor ama bana göre kart çok iyi değil 7600 7700 seviyesinde.

AMD ve NVIDIA gibi markalar varken Intel ekran kartı almak ne kadar mantıklı bilmiyorum bence RX7600 alman daha iyi olur.

Şu anlık Arc A750 kullanıyorum driver konusunda falan şu ana kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım neredeyse bütün oyunları yüksekte oynayabiliyorum bence B580 almalısın bende yakında B580'e geçeceğim

AMD ve NVIDIA gibi markalar varken Intel ekran kartı almak ne kadar mantıklı bilmiyorum bence RX7600 alman daha iyi olur.

NVIDIA RTX 4060 düşünüyordum fakat en ucuzu 14.000TL olmuş o kartın o parayı hakkettiğini kesinlikle düşünmüyorum. Arc B580 düşüncesinin en büyük sebebi ise 12 GB VRAM olması ve RTX 4060'dan bir tık daha iyi performansı sergiliyor olması.

NVIDIA RTX 4060 düşünüyordum fakat en ucuzu 14.000TL olmuş o kartın o parayı hakkettiğini kesinlikle düşünmüyorum. Arc B580 düşüncesinin en büyük sebebi ise 12 GB VRAM olması ve RTX 4060'dan bir tık daha iyi performansı sergiliyor olması.

Arc B580 kullanıcısı değilim fakat almayı düşünüyorken bayağı bir araştırdım ve sonuç olarak güçlü bir işlemci ve RAM kombosuna sahipsen takır takır çalışıyor 10 numara ekran kartı. Sanırsam giriş sınırı da 7500F +DDR5 RAM kombosu. 5600 gibi güçlü bir işlemci ile bile sorun yaşadığını belirten insanlar var garip bir ekran kartı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı