Intel Arc B580 alınır mı?

Yakın zamanda sistem toplayacagım, F/P olarak Intel Arc B580 ekran kartını gördüm driver yazılım sorunları var deniyor, sizce alınır mı?
Güzel bir işlemci ile iyi bir performans veriyor ama 7800x3d gibi bir işlemci ile olabilir daha dusuklerinde çok yüksek performans kaybı olduğu söyleniyor.

Driver sorunları yok ama optimizasyon sorunları var. Örnek olarak Fall of Avalon oynarken normalde almam gerekenden çok daha düşük FPS değerleri alıyordum. Biraz tercih meselesine dönüşüyor dolayısıyla.

Alacak oldugum işlemci Ryzen 5 7500F yeterli mi sizce.
7500f. İçin Intel ekran kartı olmayabilir hocam yetersiz kalacaktır kart işlemci seçmekte malesef 7500f yeterli olurmu bilemem yanlış söylerim

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Peki önerebileceginiz ekran kartı var mı? Bu fiyatları çok aşmadan
Vallahi bana kalırsa ikinci el temiz bir karta bakın derim arch 580 olabilirmi 7500f e bilmiyorum ama Am4 lerde çok vasat yada 7500f gibi başlangıç bir am5 yerine i5 14500 gibi 20 izlek son soket destekli bir Intel işlemci ile bu kartı çok daha iyi kullanabilirsiniz ileriye dönük olarak am5 herzaman önerilir ama ben am5 baslangic paketinden ise i5 14. Nesil son seri kullanmayi onerebilirim.

Vallahi bana kalırsa ikinci el temiz bir karta bakın derim Arch 580 olabilir mi 7500F e bilmiyorum ama AM4'lerde çok vasat ya da 7500F gibi başlangıç bir AM5 yerine i5 14500 gibi 20 izlek son soket destekli bir Intel işlemci ile bu kartı çok daha iyi kullanabilirsiniz ileriye dönük olarak AM5 her zaman önerilir ama ben AM5 baslangic paketinden ise i5 14. nesil son seri kullanmayi onerebilirim.

İkinci nesil ekran kartları yaşadıgım şehirde yok denecek kadar az sıfır piyasasındada 16000 aşagı yok ne yapacagımı şaşırdım 😀 İntel işlemcilere pek ısınık degilim

İkinci nesil ekran kartları yaşadıgım şehirde yok denecek kadar az sıfır piyasasındada 16000 aşagı yok ne yapacagımı şaşırdım 😀 İntel işlemcilere pek ısınık degilim
Ben iki teknoloji yede sıcak bakarım kardeşim 7500f.ile arc580 düzgün çalışabiliyorlarmış ryzen 3 ve altı için çok fazla düşüklük yaşanıyormuş Am4 ler için ise çok fazla olmamak ile birlikte sorun olabiliyormuş ama am5 başlı başına yeni nesil olarak geçiyor alabilirsin sorun yaşamazsin büyük ihtimalle

Technopat Haberler

Geri
Yukarı