Intel Arc B580 gercekten iyi mi?

Ahmet00099

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Su aralar cok Intel Arc B580 videolarini goriyorum ve gercekten fiyati cok iyi alınır mı? Ve neden FPS bu kadar yuksek bu paraya

Arkadasim 4060 alacakti Intel Arc B580 alınır mı diye bakiyor şu an

Cidden alınır mı?

Ve herhangi bir grafiklerde degisiklk var mi RTX'lere gore.

Kart daha yeni çıktı, driverları vs. nasıldır bilemiyorum ama garanti olsun diyorsan 4060 al. Ben olsam 4060 alırdım ama Intel'e şans verebilirsin istersen.

Bence gayet iyi ama şuanda driverları gerçekten sorunlu biraz daha beklenmesi son kullanıcı için daha iyi olacak ayrıca VRAM olayı göz ardı edilecek bir şeyde değil 300 dolarlık RTX 4060'da 8 GB VRAM var ve 5060 serisinde de 8 GB olması konuşuluyor Intel biraz daha istikrarlı ilerler bu işi bırakmazsa gerçekten pazarda adından söz ettirebilir XeSS üzerine daha çok çalışır daha stabil driverlar ile gelirlerse bence gayet iyi bir şeçenek olabilir.

249 Dolara 12 GB Vram ve RTX 4070'e yaklaşan bir performans almak mümkün, ben şahsen profesyonel iş dünyasında ne yapacaklarını merak ediyorum, Cycles ve Vray'de ki performanslarının ve uyumluluğunun gelecek performansı nasıl olacak acaba, driverlar oturana kadar bunu öğrenmemiz mümkün değil.

Bence gayet iyi ama şu anda driverları gerçekten sorunlu biraz daha beklenmesi son kullanıcı için daha iyi olacak ayrıca VRAM olayı göz ardı edilecek bir şeyde değil 300 dolarlık RTX 4060'da 8 GB VRAM var ve 5060 serisinde de 8 GB olması konuşuluyor Intel biraz daha istikrarlı ilerler bu işi bırakmazsa gerçekten pazarda adından söz ettirebilir XeSS üzerine daha çok çalışır daha stabil driverlar ile gelirlerse bence gayet iyi bir şeçenek olabilir.

249 Dolara 12 GB VRAM ve RTX 4070'e yaklaşan bir performans almak mümkün, ben şahsen profesyonel iş dünyasında ne yapacaklarını merak ediyorum, Cycles ve Vray'de ki performanslarının ve uyumluluğunun gelecek performansı nasıl olacak acaba, driverlar oturana kadar bunu öğrenmemiz mümkün değil.

O zaman en iyisi beklemek

Sürücüleri düzeltirlerse açık ara İntel alınır. Ama şuan kesin bir şey söylemek zor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı