Intel Arc B580 gercekten iyi mi?

R5 5600 kullanıyorum şu an bununla imkansız darboğaz yapmaz. 4060 Ti'ı besleyen işlemciler bu kartıda besler ona göre karşılaştırma yapabilirsin. %10 falan olur en baba.

B580 2 - 3 oyunda hemen istenilen performansı vermez ama 4 aya hiçbir sorunun kalacağını sanmıyorum alacak güncellemelerle.

Ya testlere baktim da Fortnite ve Black Ops6 icin bulamadim onlar icin satin alacağım zaten

Ya testlere baktim da Fortnite ve Black Ops6 icin bulamadim onlar icin satin alacağım zaten
Redditte 120fps aldığını söyleyenler var. Youtube da We Do Tech kanalında 140 fps alacağı tahmin edilmiş. Fortine gibi bir oyun için fazla bile bu kart :D Cs de 388 fps vermiş.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Burada incelemişler. Oyunlarda var. 1 ay bekleyin driver güncellemelerine göre satın alırsınız. 10k ya düşer fiyatı diye umuyorum. Uyguna 4060 bellek miktarı düşük o yüzden alacaksanızda 4060ti bakın lütfen.

Reddit'te 120FPS aldığını söyleyenler var. YouTube'da we do tech kanalında 140 FPS alacağı tahmin edilmiş. Fortnite gibi bir oyun için fazla bile bu kart :D CS de 388 FPS vermiş.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Burada incelemişler. Oyunlarda var. 1 ay bekleyin driver güncellemelerine göre satın alırsınız. 10k ya düşer fiyatı diye umuyorum. Uyguna 4060 bellek miktarı düşük o yüzden alacaksanızda 4060 Ti bakın lütfen.

Fortnite performans modu onemli performans modunda o kadar veriyorsa cok kotudur ama imkansiz mantikli bakinca.

Bence kart fiyatına göre iyi. Alınır.

Fortnite performans modu onemli performans modunda o kadar veriyorsa cok kotudur ama imkansiz mantikli bakinca.

2K da veriyordur büyük ihtimalle ve Online oyunlarda işlemci önemli. Diğer oyunlarda böyle veriyorsa Fortnite da düşük vermez. Ama en azından 1 hafta bekleyin gelen güncellemeyi görün öyle alın sonra bana kızmayın.

Ben ucuza 3060 Ti aldım. Bende 2060 vardı bende onu sattım. Çok ucuza denk gelmese bana böyle temiz bir kart bende Intel B580 almayı düşünüyordum. 3060 Ti şu an bana yeter para cebimde kalsın dedim o yüzden almadım. B580 varken 4060 kimseye tavsiye etmem.

Edit: RTX 2060'ı 4K ya sattım. RTX 3060 Ti 7.500'e aldım. Gigabyte RTX 3060 Ti Gaming OC Pro modeli. Karttan memnunum. 11k yı gözden çıkarmıştım B580 için.

Son düzenleme:
i7 12. nesil + Intel B580 + 24 GB RAM DDR5 ortalama 26 bin civarına gelecek, sizce mantıklı bir rakam mı?

Evet. Ama şu an degil ekran karti daha cok yeni ben sipariş verecektim bu aksam ama bekliyecegim daha iyi olur. yayinci/youtuberlara ozel F/P sistem gelir guzel paraya onlari bekliyecegim.

İntel B580 yeni nesil bir kart. Rtx 4060 çıkalı 2 yıl oldu. Rtx 4060ni, Rx 7600 B580'nin rakibi değiller.

Nvidia veya AMD kart almak isteyenler mecbur 1 - 2 ay daha bekleyip 5060 veya 8600u görecekler yada b580 alacaklar.

Secenekler bunlar. Bu saatten sonra 4060 alınmaz.

Intel'den F/P kralı kart geleceği son 6 aydır konuşuluyordu ve doğru çıktı. Fiyatına göre gerçekten şahane kart bu saatten sonra 4060 asla alınmamalı. Şu an Türkiye de satıcı firsatçılığı sebebi ile fiyatı yüksek. Normalde 10k nın altında olması gerekir. Biraz beklenirse fiyatı olması gereken seviyeye düşecektir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı