Intel Arc B580 ısınıyor

ersinmorno

Hectopat
Arkadaşlar fanlarının dönmesine rağmen boşta 60 derece yükte 98 dereceye çıkıyor ve drop yiyorum. Ekran kartı normalde aşırı güzeldi ve çok hoşuma gidiyordu görünüşü performansı. 1 Ay önce aldım ilk başlarda bir sorun yoktu bir anda böyle bir sorunla karşılaştım. İşlemcim gayet soğuk boşta 35 derece yükte 70 derece. Birisi yardımcı olursa sevinirim garantisi falan var fakat gerçekten uğraşmak istemiyorum. Kendim çözebileceğim bir şeyse.

Bir önceki sürücüye dön. Aynı oyunlarla eski sürücü daha az sıcaklık getiriyorsa sürücüdendir.
Bir ayda ne macuna ne karta bir şey olmaz çünkü.

Bir önceki sürücüye dön. Aynı oyunlarla eski sürücü daha az sıcaklık getiriyorsa sürücüdendir.
Bir ayda ne macuna ne karta bir şey olmaz çünkü.
Görüntü alamıyorum hocam kartın içini açıp kurcaladığımı söyledim okumadınız mı? Ayrıca valorantda bile ekran kartım 70 dereceye çıkıyordu. Ben bu kartı aldıktan sonra yere düşürmüştüm ondan dolayı mı böyle oldu acaba.

1 ay önce aldıysanız garanti vardır. Garantisi olan bir ürünün neden içini açarsınız? Şimdi para verip tamir ettirin.
Hocam termal macununa bakmak için içini açtım birazcık kurcaladım düzeltirim sandım diye. Garantiye yollucam umarım yaparlar.

Görüntü alamıyorum hocam kartın içini açıp kurcaladığımı söyledim okumadınız mı? Ayrıca valorantda bile ekran kartım 70 dereceye çıkıyordu. Ben bu kartı aldıktan sonra yere düşürmüştüm ondan dolayı mı böyle oldu acaba.
Şimdi geldi ekrana evet, ben yazarken yoktu mesajın.
Yere düşürdü isen zarar görmesi mümkün evet.

Arkadaşlar fanlarının dönmesine rağmen boşta 60 derece yükte 98 dereceye çıkıyor ve drop yiyorum. Ekran kartı normalde aşırı güzeldi ve çok hoşuma gidiyordu görünüşü performansı. 1 ay önce aldım ilk başlarda bir sorun yoktu bir anda böyle bir sorunla karşılaştım. İşlemcim gayet soğuk boşta 35 derece yükte 70 derece. Birisi yardımcı olursa sevinirim garantisi falan var fakat gerçekten uğraşmak istemiyorum. Kendim çözebileceğim bir şeyse.

Bende yükete bile maksimum 63 boşta 46.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı