bloody993
Decapat
Daha fazla
Intel ekran kartlarına hangi servis bakıyor kutu da ithalatçı ve garanti belgesi ile ilgili hiçbir şey yok.
Ben aldığım günden beri drop yiyorum hiçbir oyunu normal oynayamadım acayip kasıyor çözemedim gitti işlemcim 12400F resizable bar açık XMP açık güç kaynağım 650W RAM 2x16 3200MHz 32 GB anakart H610 mk BIOS güncel kafayı yiyeceğim temiz kurulum format attım düzelmedi RX 6700 10GB kartım ile hiçbir gün drop stutter yaşamadım 4K 60 FPS sabit oynuyorum başıma resman bela aldım arkadaşlar bir şey söyleyin ne yapmam lazım monitör 2K 1080p çözünürlükte bile aynı.
Arkadaşlar fanlarının dönmesine rağmen boşta 60 derece yükte 98 dereceye çıkıyor ve drop yiyorum. Ekran kartı normalde aşırı güzeldi ve çok hoşuma gidiyordu görünüşü performansı. 1 ay önce aldım ilk başlarda bir sorun yoktu bir anda böyle bir sorunla karşılaştım. İşlemcim gayet soğuk boşta 35 derece yükte 70 derece. Birisi yardımcı olursa sevinirim garantisi falan var fakat gerçekten uğraşmak istemiyorum. Kendim çözebileceğim bir şeyse.
Ben aldığım günden beri drop yiyorum hiçbir oyunu normal oynayamadım acayip kasıyor çözemedim gitti işlemcim 12400F resizable bar açık XMP açık güç kaynağım 650W RAM 2x16 3200MHz 32 GB anakart H610 mk BIOS güncel kafayı yiyeceğim temiz kurulum format attım düzelmedi RX 6700 10GB kartım ile hiçbir gün drop stutter yaşamadım 4K 60 FPS sabit oynuyorum başıma resman bela aldım arkadaşlar bir şey söyleyin ne yapmam lazım monitör 2K 1080p çözünürlükte bile aynı.
Intel ekran kartlarına hangi servis bakıyor kutu da ithalatçı ve garanti belgesi ile ilgili hiçbir şey yok.
Ben aldığım günden beri drop yiyorum hiçbir oyunu normal oynayamadım acayip kasıyor çözemedim gitti işlemcim 12400F resizable bar açık XMP açık güç kaynağım 650W RAM 2x16 3200MHz 32 GB anakart H610 mk BIOS güncel kafayı yiyeceğim temiz kurulum format attım düzelmedi RX 6700 10GB kartım ile hiçbir gün drop stutter yaşamadım 4K 60 FPS sabit oynuyorum başıma resman bela aldım arkadaşlar bir şey söyleyin ne yapmam lazım monitör 2K 1080p çözünürlükte bile aynı. Sıcaklık değerleri boşta 45 46 derece oyunlar da FurMark da 67 69 derece
Son düzenleme: