Intel Arc B580 nasıldır?

Yapmayın hocam NVIDIA ekran kartı pazarının %70'ine sahip.

Yapmayın hocam NVIDIA ekran kartı pazarının %70'ine sahip.

İstediği kadar sahip olsun hocam 4060DANDaha güçlü ve 12 GB VRAM'e sahip bir kartı daha uygun fiyata çıkardılar sonuç olarak ve başarılı hocam kendimde deneyimledigim için memnunum hani 4060a sahip bir kisiylede karşılaştırdığımızda çoğu oyunda performans olarak daha iyi çıkıyor B580 ha NVIDIA fiyatları ucuzlatip 12 GB VRAM'li modelini çıkartmış olsaydı acimazdim yalan yok ancak değmez benim gözümde 8 GB VRAM'li bir karta o para.

Acaba hangi işlemci ile kullanıyorsunuz ekran kartını bende aldım fakat işelmcim yüzünden performans kaybı aşırı fazla.

Hocam selam, bende i5 11400F ve GTX 1660 kullanıyorum, Arc B580 almayı düşünüyorum sizce işlemcimden yana sıkıntı olur mu? Alınır mı? Anakartım H510M-A Pro.

PCI-e 4.0 destekliyor sanırsam hocam işlemcide 3600'e eş değer neredeyse çok minimal biraz kayıp yaşarsınız ama eğer 2K monitörünüz var ise bir sorun yaşamazsınız ha yoksada 1080P'de gene çok da bir problem yaşamazsınız 3600 ile kullanırken çok minimal bir kayıp yaşadım o kadar onun dışında memnunum ben şahsen tavsiyede ediyorum.

1080p monitörüm var maleseef, eğer ki çoğu oyunda da lag, driver sorunu yoksa almayı düşünüyorum.

1080p monitörüm var maleseef, eğer ki çoğu oyunda da lag, driver sorunu yoksa almayı düşünüyorum.

Lag yaşamadım ben açıkçası driverları şu anda gayet düzgün oluyor arada bir gelen driverlarda Ubisoft'un oyunlarında problem çıkabiliyor hocam onun dışında herhangi bir sorun görmedim oda örnek WD2'deki problem örnek mesela AC originste'ki problem ama hayette temiz hocam tavsiye ediyorum ben 3 monitörle kullanıyorum 2 tane 2K 1 tane 1080p ile kullanıyorum bir sıkıntı göremedim ben.

Tamamdır hocam kart cidden fiyat performans canavarı, gidip bu fiyata 8 GB bir kart almaktansa bunu almak daha mantıklı geliyor bana, ayırdığınız zaman için teşekkür ederim.

Tamamdır hocam kart cidden fiyat performans canavarı, gidip bu fiyata 8 GB bir kart almaktansa bunu almak daha mantıklı geliyor bana, ayırdığınız zaman için teşekkür ederim.

Ben teşekkür ederim hocam gerçekten de öyle yani 8 GB'ye 14bin Türk lirası vermeye içim el vermiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…