Intel Arc B580 nasıldır?

Alabilirsin ama anakarti B550ye çekersen performans daha iyi olacaktir çünkü PCI Express 3.0 değil 4.0 lazim. Ve ReSize BAR açık olacak yoksa ekrana görüntü gelmemekte bilginiz olsun.

Peki sizce bu yükseltme yerine 5600 işlemcili B580'li hazır sistem almak daha mı mantıklı olur? (Daha düşük işlemci daha yeni parçalar ile)

Peki sizce bu yükseltme yerine 5600 işlemcili B580'li hazır sistem almak daha mı mantıklı olur? (daha düşük işlemci daha yeni parçalar ile)

Açıkçası 5600 yetmiyor ekran kartına 5700x3D ideal durumda ha ama dersen ki Ryzen 7500F falan alıp DDR5e geçerim daha güzel olur ama AM4'te yani çok da bir yatırım yapmak mantıklı değil elimdeki fazla parçalarla testler yapıyor hep ikinci el parçalar geçiyor elime açıkçası ama ben şahsen R5700x3D ve 5800X tavsiye ederim son tercih tabii ki de sizin.

@TechnoDiance ikinci el temiz bir sistem almayı düşündüm ryzen 7 5700x 3080 li bir sistem sizin düşünceleriniz neler ikinci el hakkında

i3 14100f ile arc b580 almayı düşünüyorum sizce performansı nasıl olur?

i5 10400f işlemcim var 4060 mı almalıyım sizce? anakart h410m-h s2

Bu ekran kartıyla kullanılabilecek en F/P işlemci öneriniz nedir? Darboğaz çok az ya da hiç olmayacak şekilde.

Bu ekran kartıyla kullanılabilecek en F/P işlemci öneriniz nedir? Darboğaz çok az ya da hiç olmayacak şekilde.

Hocam vallahi 7500F de sorun yaşamazsınız ya da 5700x3D tam kurtarıcısı olmasa bile rahatlıkla besliyor.

i5 10400F işlemcim var 4060 mı almalıyım sizce? Anakart H410M-H S2.

B580 al ileride upgrade edersin zaten iyice toparladı eskisi kadar darboğaz sorunu yapmıyor.

i3 14100F ile Arc B580 almayı düşünüyorum sizce performansı nasıl olur?

Alsan üzmez ama çok abartı performans vermez ileride işlemci upgrade ile rahatlarsın ama şu anda bile iyi hale geldi.

@TechnoDiance ikinci el temiz bir sistem almayı düşündüm Ryzen 7 5700X 3080'li bir sistem sizin düşünceleriniz neler ikinci el hakkında.

İkinci elde sorun şu olabilir hocam miningli sistem hani eğer temiz bulursanız mantıklı ama eğer mining çıkması ise işiniz zor olur...

Hocam bendeki bu sorunu hiç yaşadınız mı acaba? google ve bazı uygulamalarda oluyor oyunlarda olmuyor

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Vallahi hocam tam olarak sorunu anlayamadım yazabilir misiniz sorunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…