RTX 4060 almayı planlıyordum ta ki Intel Arc B580'i görene kadar. Performans ve fiyat bakımından aralarında dikkate alınacak kadar bir fark mevcut hangisini tercih etmeliyim?
RTX 4060 almayı planlıyordum ta ki Intel Arc B580'i görene kadar. Performans ve fiyat bakımından aralarında dikkate alınacak kadar bir fark mevcut hangisini tercih etmeliyim?
Intel'in yazılımı çok kötü ARC750 kullanıyorum bu kadar saçma yazılım görmedim. Yazılımla kafam ağrımasın diyorsan 4060'lı sistem tercih et.
Şu an 18k ya 4060'lı sistem vardı ama stokları bitmiş olabilir.
Hocam bundan önce 3060ti ekran kartım vardı, valo-cs gibi fps oyunlarında daha çok fps alıyordum. Üstelik eski sistemimde 10400f varken şuan 13400f var. RDR2 gibi oyunlarda performans iyi, ancak fps oyunlarında optimizasyon sıfır.
Hocam bundan önce 3060 Ti ekran kartım vardı, Valorant-CS gibi FPS oyunlarında daha çok FPS alıyordum. Üstelik eski sistemimde 10400F varken şu an 13400F var. RDR2 gibi oyunlarda performans iyi, ancak FPS oyunlarında optimizasyon sıfır.
2K 'da B580 gayette güzel, illaki yazılımı oturacak NVIDIA ve AMD gibi birikimleri olmasa da yeterli FPS'i alıyorsunuz güncel oyunlarda taş gibi kart kimse kusura bakmasın, bunu da 7900 XT sonrası söylüyorum yanlış anlaşılmasın.
Muhakkak öyledir hocam, benim acelem yok beklerim diyen için kesinlikle beklenebilir bir kart çok araştırdım. Ancak ben bu ekonomide masraf edip sistem yapıp iyi oyun oynamak istiyorum alır almaz diyenler için (benim gibi) mantıklı bir kart değil. Yakın rakamlara 4060ti alabilmek varken çok doğru tercih olduğunu sanmıyorum B580'in.
2K 'da B580 gayette güzel, illaki yazılımı oturacak NVIDIA ve AMD gibi birikimleri olmasa da yeterli FPS'i alıyorsunuz güncel oyunlarda taş gibi kart kimse kusura bakmasın, bunu da 7900 XT sonrası söylüyorum yanlış anlaşılmasın.
Güncel oyunlarda taş gibi fps veriyor demişsin, ben kartı 1 haftadır kullanıyorum ayarları ve FPS'leri ekran görüntüsü yükleyebilirim. Aynı şeyi yapıp bu mesajı cevaplarsan çok sevinirim insanları yanlış yönlendirmeyelim.