Muhakkak öyledir hocam, benim acelem yok beklerim diyen için kesinlikle beklenebilir bir kart çok araştırdım. Ancak ben bu ekonomide masraf edip sistem yapıp iyi oyun oynamak istiyorum alır almaz diyenler için (benim gibi) mantıklı bir kart değil. Yakın rakamlara 4060ti alabilmek varken çok doğru tercih olduğunu sanmıyorum B580'in.
Güncel oyunlarda taş gibi fps veriyor demişsin, ben kartı 1 haftadır kullanıyorum ayarları ve FPS'leri ekran görüntüsü yükleyebilirim. Aynı şeyi yapıp bu mesajı cevaplarsan çok sevinirim insanları yanlış yönlendirmeyelim.

Intel Arc B580 Review - Excellent Value
The next-generation Intel Arc graphics cards are here! The B580, powered by the Battlemage architecture, is priced at a highly competitive $250. Testing in our review confirms that Intel's new card outperforms both NVIDIA's GeForce RTX 4060 and AMD's RX 7600, and it now supports frame generation...
Burda aradığın cevapları bulabilirsin bence, konu açık 4060 mı B580 mi diye sorulmuş ben B580 diyorum, hangi oyunda ne tür bir sorun yaşadınız bilmiyorum söyleyin varsa atayım.