Intel Arc B580 vs RTX 4060

Muhakkak öyledir hocam, benim acelem yok beklerim diyen için kesinlikle beklenebilir bir kart çok araştırdım. Ancak ben bu ekonomide masraf edip sistem yapıp iyi oyun oynamak istiyorum alır almaz diyenler için (benim gibi) mantıklı bir kart değil. Yakın rakamlara 4060ti alabilmek varken çok doğru tercih olduğunu sanmıyorum B580'in.

Güncel oyunlarda taş gibi fps veriyor demişsin, ben kartı 1 haftadır kullanıyorum ayarları ve FPS'leri ekran görüntüsü yükleyebilirim. Aynı şeyi yapıp bu mesajı cevaplarsan çok sevinirim insanları yanlış yönlendirmeyelim.

Burda aradığın cevapları bulabilirsin bence, konu açık 4060 mı B580 mi diye sorulmuş ben B580 diyorum, hangi oyunda ne tür bir sorun yaşadınız bilmiyorum söyleyin varsa atayım.

Bir haftaya yakın süredir B580 kullanıyorum, pişmanım. NVIDIA candır, o kadar söyleyim.

Bir aya yakın süredir kullanıyorum bende memnunum açıkçası islemcimize ve kullanım şartlarınıza göre değişir.

Burada aradığın cevapları bulabilirsin bence, konu açık 4060 mı B580 mi diye sorulmuş ben B580 diyorum, hangi oyunda ne tür bir sorun yaşadınız bilmiyorum söyleyin varsa atayım.

Hocam sorun yaşanması tek GTA Online'da çok minimal oluyor oda işlemciye bindiriyor yükü işlemci zayıfsa ondan yaşamıştır.

Intel'in yazılımı çok kötü ARC750 kullanıyorum bu kadar saçma yazılım görmedim. Yazılımla kafam ağrımasın diyorsan 4060'lı sistem tercih et.
Şu an 18k ya 4060'lı sistem vardı ama stokları bitmiş olabilir.

Vallahi hocam B580 kullanıyorum hiç sorun çekmedim yazılım konusunda açıkçası aksine her yazılımla FPS değerleri dengelenerek artıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı