Intel Arc B580'de de DLSS gibi bir özellik var mı?

Eger almadıysan soyle diyeyim. Kesınlıkle NVIDIA kalitesinden şaşma. Bende Intel kart kullanıyorum. Driver sorunları çok fazla var. Driverların kesinlikle gelişmesi lazım yoksa pişman olursun.
Reis şubat gibi alcam o zmana kadar düzeltirlermi drive sorununu

4060 çok güçlü bir ekran kartı değil. Bazen 4060 almayı düşünürsen bu kısmınıda unutma
Aynen biliyorum o yüzden terettüte kaldım

Aynısını şu an ben yaşıyorum. İnşallah dediginiz gibi olur 🙂.
Arc A serisini güncellemeler ile çok güzel bir noktaya getirdiler zaten, bu yüzden artık amatör değil de tecrübe edinmişlerdir olarak varsayıyorum, bu hataları düzeltmeleri daha kolay olacaklarına inanıyorum.

Eğer 4060 satın almak istiyorsanız, 3060 Ti daha performanslı olduğunu unutmayın. B580, neredeyse 3060 Ti ile aynı performans seviyesindedir. 🙃

Eğer 4060 satın almak istiyorsanız, 3060 Ti daha performanslı olduğunu unutmayın. B580, neredeyse 3060 Ti ile aynı performans seviyesindedir. 🙃
Evet bayağı iyi. Ghost of tsushima performansını görünce bayılacaksınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Evet bayağı iyi. Ghost of tsushima performansını görünce bayılacaksınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ama yanlış bilmiyosam 3060 ti 8 gb onu alcama 12 gb olanı almak daha mantıklı değilmi?

Ama yanlış bilmiyorsam 3060 Ti 8 GB onu alacağıma 12 GB olanı almak daha mantıklı değil mi?

B580 al tabii ki. Yine de stabil olmadığını bil. Sorun yaşayan arkadaşların konularını görüyorum çünkü. Oyunlarda problem çıkartabiliyor. Yine de F/P olduğu için ve yeni bir kart olduğu için alınır. 3060 Ti çok eski almaya değmez.

B580 al tabii ki. Yine de stabil olmadığını bil. Sorun yaşayan arkadaşların konularını görüyorum çünkü. Oyunlarda problem çıkartabiliyor. Yine de F/P olduğu için ve yeni bir kart olduğu için alınır. 3060 Ti çok eski almaya değmez.
Reis ztn stabil olmamasının sebepi drive güncellemeleriyle alakalı diye biliyorum onuda cözerler

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı