- Makaleler
- 26
Elimdeki RX 5500XT'yi satıp ikinci el Arc A750 almayı düşünüyorum. Kartın piyasası ortalama 4500-5000 TL arasında. Şimdi diyebilirsiniz bu bütçede 6600XT bulunuyor onu al. Evet alabilirim ancak uzun yıllar boyu AMD kullandım, biraz da farklı sulara yelken açmak istiyorum. Risk almayı severim, Intel Arc serisinin de performansı belli, gün geçtikçe sürücülerle daha da geliştiğini canlı olarak görmek biraz heyecanlandırıyor beni. AMD'den geçeceğim için sürücü konusunda da pek yabancılamaz, alıştık diyebilirim. 
Diyeceğim şu ki, kartın güncel hali nedir? Performansı iyileşti mi ve başka sorunları bulunuyor mu? Şu an yeterli performansı veremese bile önümüzdeki zamanlarda çok daha iyi bir yerde de olabilir, kart elimde de değerlenebilir, bu ihtimali de göz önünde bulundurmak lazım.
Diyeceğim şu ki, kartın güncel hali nedir? Performansı iyileşti mi ve başka sorunları bulunuyor mu? Şu an yeterli performansı veremese bile önümüzdeki zamanlarda çok daha iyi bir yerde de olabilir, kart elimde de değerlenebilir, bu ihtimali de göz önünde bulundurmak lazım.