Intel Arc Nedir, Ne Değildir?

Arc'in gideceği harbiden daha çok yolu var. Dün arkadaşın sistemde Arc Control uygulaması 9 GB RAM tüketiyordu. AMD V2.
Bu konuda konu sahibini intel Arc Control'ün gereksiz fazla çalıştığından sıcaklığın yüksek olduğuna inandıramadım ama bence sıkıntı oydu:

Bunlar büyük problem zaten? Kart boştayken RTX 4090 kadar güç tüketiyor bu problem değil mi? Yazılım sorunu ise büyük bir sorun?
Ama sonuçta 5750 TL'ye alınabilicek bir kart değil mi? Attığım görsellerde performansı ortada Rtx 3060'dan daha güçlü kart ve 2070s ile aynı performansı sergiliyor Rx 6500 XT fiyatına. El üstünde tutulması gereken kartı overhated yaptınız

El üstüne tutulacak bir kart değil onu anlatmaya çalışıyorum. Sorunları ortada konuda belirtilmiş ben kendim kartı kullandım konusu da açtım o da konuda var çok uzatmaya gerek yok.

İleride daha iyi olacağını düşünüyorum.

Detroit artık destekleniyor, A770'in ise güç tüketimi problemi çözüldü. Güncel veriler olsa daha iyiydi.
Güncel veri pek yok oyun destekleri ile ilgili. Ayrıca A770'in fiyatından bir habersiniz galiba. Ayrıca fiyatı düşük olsa bile, yine de alınmaz. Zaten A750 odaklı bir makale. A770, dalgaya bile alınmayacak bir kart. Gerçi ikisi de öyle.

3070 yerine A770 tercih ettim. Memnun muyum? Evet.

3070 yerine A770 tercih ettim. Memnun muyum? Evet.
Senin memnun olman bir şeyi değiştirmez. Kişisel deneyime göre bileşen önerilmez. Intel'in yolu uzun gibi gözüküyor. Ayrıca 3070, A770'i çiğ çiğ yiyor bütün bu sorunların dışında da.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
3070 öneriyorum veya övüyorum gibi görünmesin. Alınmaması gereken bir kart.

F/P olduğu için tercih ettim. Ayrıca çok oyun oynamadığım için Vram lazımdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…